📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kot rasista widać czarnego nie trawi
O kurwa, teraz wszelakiej maści zjebani baminisici, wielbiciele osbrańców domowych mają zagwozdkę !
Komu kibicować ? Kogo żałować? Komu współczuć?
Ha ha ha
Ha ha ha
Ha ha ha
tyle pytań i żadnej odpowiedzi...
Pies 🐕 czarny więc go nie szkoda, prawdopodobnie ma czarnego właściciela którego też by nie było szkoda
Przeciez sie bawią, kot pazurów nie wystawil i za gardlo tylko trzyma a nie gryzie
Driver19cm napisał/a:
O kurwa, teraz wszelakiej maści zjebani baminisici, wielbiciele osbrańców domowych mają zagwozdkę !
Ha ha ha
Jako osoba lubiąca zwierzęta stwierdzam, że nikomu. Człowiek nie zamknął drzwi i natura się zadziała. Słabszy pada ofiarą drapieżnika. Ja tylko nie mogę zdzierżyć tego jak ludzie pastwią się nad zwierzętami, bo przecież taki kot to musi coś zjeść, a człowiek idzie do biedronki, a potem bije psa, bo małego kutasa i rodzice go nie kochali.
[ Dodano: 2024-11-26, 23:15 ]
Literówkę zrobiłem🤦♂️. Da się jakoś edytować komentarz?
przydaloby sie miec takiego kocurka i spuscic z usmiechem na twarzy ze smyczy w momencie spotkania na chodniku z wszelakiej masci psiarzami ktorzy swoich kundli nie potrafią utrzymac przy nodze
kakalos napisał/a:
smalcuch ma szczescie ze nie trafil na mojego kocura, nie wiadomo jakby sie wtedy skonczylo
fajny, ruchasz go?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów