Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dareczku co ty nam tu pierdolisz, w swoje pedalstwo jeszcze ikonę polskiego kina mieszasz. Dla ciebie Dareczku jest Оле́г Генна́дьевич Сенцо́в nasz ty ukroentuzjasto. Bareja jest dla nas Polaków kmiocie.
Z ciebie Polak jak z kacapSSkiego wychodka ubikacja. Wracaj za Ural, bo ci się kierunki pomyliły. Pozdrów wszystkich Wańków co ryćkają ci to coś zwane żoną. Ave
Z ciebie Polak jak z kacapSSkiego wychodka ubikacja. Wracaj za Ural, bo ci się kierunki pomyliły. Pozdrów wszystkich Wańków co ryćkają ci to coś zwane żoną. Ave
Ale mi pojechał darek (specjalnie z małej litery)... Kurcze darek.... Nie pozbieram się po tym. Trawa już nigdy nie będzie zielona,a niebo niebieskie.... Mam dość darek, zniszczyłeś mnie kompletnie. Wygrałeś darek. Gratulacje!
Ale mi pojechał darek (specjalnie z małej litery)... Kurcze darek.... Nie pozbieram się po tym. Trawa już nigdy nie będzie zielona,a niebo niebieskie.... Mam dość darek, zniszczyłeś mnie kompletnie. Wygrałeś darek. Gratulacje!
Tylko się nie zesraj z wrażenia
Tylko się nie zesraj z wrażenia
darek (specjalnie z małej) postaram się,ale nie mogę nic obiecać.
No i petarda, już wiem dlaczego ministerstwo sprawiedliwości robiło miejsce w zakładach karnych i aresztach śledczych
Taaa na zachodzie też mieli miejsca w zakładach karnych jeszcze więcej... Dziś nawet nie są w stanie wjechać do Stref NO GO Zones.
Albo reagujesz tu i teraz albo słodkich snów.
[ Dodano 2024-09-09, 21:01 ]
No i petarda, już wiem dlaczego ministerstwo sprawiedliwości robiło miejsce w zakładach karnych i aresztach śledczych
Taaa na zachodzie też mieli miejsca w zakładach karnych jeszcze więcej... Dziś nawet nie są w stanie wjechać do Stref NO GO Zones.
Albo reagujesz tu i teraz albo słodkich snów.
gdzie kibole żeby się zebrać i dokonać zemsty?
Tusk porozbijał do 2015 roku. Nie ma już.
[ Dodano 2024-09-09, 21:16 ]
Tweet Konrada Berkowicza sprzed 12 min
"Wiecie o tym, że prokurator wypuścił na wolność napastników, którzy wczoraj w Śremie prawie zabili człowieka. Jeśli nie, to już wiecie. Będą teraz odpowiadać z wolnej stopy. 🙃"
Miałem jaja, ale sobie obciąłem tępą żyletką i zostałem transem. Ale sprawność fizyczna 11 - zgniatam wrogów swoim umięśnionym zwieraczem odbytu.
No właśnie, macie jaja tylko żeby się zbierać na Discordzie i organizować wirtualne bojówki. Pograj lepiej w CS-a, dzieciaku. Tam możecie tworzyć grupy i nawet sobie postrzelać, od razu ciśnienie ci spadnie.
Spieprzaj lewacki prowokatorze, zeznań szukasz.
Podejrzewam, że wyklęci patrioci z ojczyzną na ustach do nich skakali, więc dostali zasłużony wpierdol.
Tam leżą.
Przecież Ty śmieciu z piwnicy nie masz prawa głosu. Byłeś, jesteś i zawsze będzie nieużytecznym gównem na garnuszku mamusi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów