Karny flecior za nagrywanie pionowo!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
voitek napisał/a:
Kurwa, jęczycie na to warszawskie metro, ale kurwa żaden bystrzak nie zauważy, że w Warszawie jest zajebiście zrobiona komunikacja tramwajowa i autobusowa.
No, jasne
Ja nawet nie wiem, po której stronie stać.
Najlepiej to obydwa rozstrzelać, bo szerzą patologię...
Najlepiej to obydwa rozstrzelać, bo szerzą patologię...
A potem niewiadomo jakie to one święte kurwa ich mać do kościółka chodzą, na tace dają, dla dyrektora dajo! One święte so!
kurwa japierdole kobieta starsza ma racje bo chociaż sie brani przed jakąś młodszą kurewka
Ale o chuj w ogóle chodzi? o_O
To my mamy metro
Pewnie któraś krzywo się spojrzała i oto efekt
a o co właściwie poszło?
Jak zwykle nagrywane gdzieś po smarkatej prowokacji. Babinka nie wytrzymała i powiedziała co myśli o młodej szmacie. Zawsze ta młodzież taka wielce poszkodowana, wszyscy są na nich zawzięci: policja, nauczyciele, starzy schorowani ludzie o kulach. Biedna biedna młodzież...
Co to jest Śpalucha ?
Jak tak patrzę na te młode popierdolone szmaty to mi się nóż w kieszeni otwiera. Nie mają szacunku do nikogo. Jak byłem w ich wieku, to wystarczyło, że ktoś był rok, dwa lata starszy i nikt się nie wychylał. Teraz te małe pojeby wyskakują do wszystkich bo uważają że nikt im nic nie zrobi. Trochę tak jest - wychowanie bezstresowe się kłania. Zaprowadzisz do rodziców to zamiast mu jebnąć i go uspokoić to jeszcze się do ciebie sadzi że do jego dziecka się przypierdalasz. Co się kurwa dzieje...
samo społeczne gówno
Jak przeczytałem nagłówek to pomyślałem że będzie coś w stylu
"JEZUS CHRYSTUS JEZUS CHRYSTUS JEZUS JEST WIELKI" i że się wysadzi.
"JEZUS CHRYSTUS JEZUS CHRYSTUS JEZUS JEST WIELKI" i że się wysadzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów