Karny flecior za nagrywanie pionowo!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
-Ty szantrako !
- Zobacz jaką masz dupe, kurwo !
- A ty śpaluchee ..
Czuję się trochę jak wtedy gdy byłem pierwszy raz w Irlandii i wydawało mi się, że znam angielski
- Zobacz jaką masz dupe, kurwo !
- A ty śpaluchee ..
Czuję się trochę jak wtedy gdy byłem pierwszy raz w Irlandii i wydawało mi się, że znam angielski
"Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni." - Ch. Bukowski
@Tomszczak. Już jutro będą dwie, bo zamykają stacje od świętokrzyskiej do centrum więc tak jakby wyjdą 2 linie
polik95 napisał/a:
@Tomszczak. Już jutro będą dwie, bo zamykają stacje od świętokrzyskiej do centrum więc tak jakby wyjdą 2 linie Obrazek
O kurwa, no genialnie, niech pozamykają co 200 metrów to będziemy mieć więcej niż paryżewo
"Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni." - Ch. Bukowski
To jest metro
A w Warszawie jest kolejka podziemna.
W sumie taka jak na śląsku, tylko zamiast węgla "farszafiakuf" wozi.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
A w Warszawie jest kolejka podziemna.
W sumie taka jak na śląsku, tylko zamiast węgla "farszafiakuf" wozi.
lol ale suki niedojabane z tych kurw rzeczywiście , szkoda kobiety
Jak tak patrzę na większość starszych ludzi to wydaje mi się, że pokolenie naszych dziadków i babć z rozwojem umysłu zatrzymało się na poziomie dzisiejszych 15 latków, tylko są po prostu mniej wyrafinowani.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów