Jak na firmę, która ma 24 lata doświadczenia to jakaś tragedia.
Samochód powinien być opancerzony z systemem wrzutowym i zamkiem otwieranym od środka zawsze z kierowcą w środku. Do tego jeden "tragarz" i strzelec z ręką na broni obserwujący otoczenie.
No ale napastnik z długą bronią to już nie żarty - potężny efekt psychologiczny... I tak ich zwolnią dyscyplinarnie
(Materiał chyba świeży bo nic nie mogę znaleźć)
Czekam na opinie ekspertów bo by zrobili w powyższej informacji?
Ja bym rzucił pas z bronią worek z kasą i spierdalał bym tak, żeby mi się zapaliły laczki.
Czekam na opinie ekspertów bo by zrobili w powyższej informacji?
Ja bym rzucił pas z bronią worek z kasą i spierdalał bym tak, żeby mi się zapaliły laczki.
Tak, jestem ekspertem!
BTW. przy procesie rekrutacji do mojego wydziału odpadłbyś na pierwszym etapie.
Bać się to rzecz ludzka a nauczyć się nad tym panować jest bardzo trudno. Inteligentnym ludziom zajmuje to średnio od 3 do 6 miesięcy intensywnego szkolenia
To furgonetka agencji ochrony Mondial-Pol z Ustronia.
Samochód powinien być opancerzony z systemem wrzutowym i zamkiem otwieranym od środka zawsze z kierowcą w środku. Do tego jeden "tragarz" i strzelec z ręką na broni obserwujący otoczenie.
No ale napastnik z długą bronią to już nie żarty - potężny efekt psychologiczny... I tak ich zwolnią dyscyplinarnie
Nazwa firmy widniejącej na samochodzie sugeruje, że nagranie pochodzi z Polski.
Atak z 5 grudnia, wydarzył sie w Mediolanie. Podobno zgarneli około 20k euro.
To furgonetka agencji ochrony Mondial-Pol z Ustronia.
mondialpol.com/sito/
mały myślnik robi różnicę...
Tak, jestem ekspertem!
To pisz coś byś zrobił panie bohaterze ekspercie komandosie.
Wyraźnie napisałem, że czekam na ekspertyzę a ty mi tu się odgrażasz, że byś mnie nie przyjął chuj wie gdzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów