📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Jak nazwać cygana bez rąk ?
Godny zaufania
Godny zaufania
W Czeladzi na światłach przy M1 też często taki dziad stary łazi, i żebra. A za skrzyżowaniem ma postawionego nowiutkiego Renault Traffic. Pewnie się chuj w nim przebiera i rozwozi po okolicy innych naciągaczy.
I jego marzeniem jest zaplanowanie walki z Mariuszem Pudzianowskim.
Kiedyś był Cobra z dowcipami-sucharami... Dawno jakoś się tu nie wkręcałem, więc kto to jest Koli?
p.s. sory za offtopic
p.s. sory za offtopic
steku napisał/a:
I jego marzeniem jest zaplanowanie walki z Mariuszem Pudzianowskim.
Co Ty tam pierdolisz, to Mariusz Pudzianowski marzy żeby walczyć z Kolą "Koli"
Dnnk napisał/a:
pewnie chodziło Ci o cordobę216 ?
Wiedziałem, że coś popierdoliłem! Jednak jego sława sprawia, że jest legendą i mimo pomyłki wiadomo o kogo chodzi. Kim jest nowa gwiazda się pytam?
jankol, nie mam pojęcia, cordoba był pierwowzorem, teraz są same podróbki
No nie wierze , co za typek :/ ..moge mu tylko życzyć zdrowia bo jazdy na wózku najgorszemu wrogowi bym nie życzył !!!!!!!
na końcu ... to ja już pojadę (obetnę i z głowy)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów