📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Czy to nie Koli w swoim Audi V8?
W pierwszej chwili pomyślałem: Nosz kurwa, co za..
A potem
Znów! Rosja mnie zaskakuje. To ciekawe. Ile razy wchodzę na sadola, oglądam filmik z Ruskimi w akcji to mnie on dziwi. Ciekawe, czy oni też tak mają z nami, czy coś.
A potem
Znów! Rosja mnie zaskakuje. To ciekawe. Ile razy wchodzę na sadola, oglądam filmik z Ruskimi w akcji to mnie on dziwi. Ciekawe, czy oni też tak mają z nami, czy coś.
Panowie, bez napinki... czekajmy cierpliwie na komentarz ze strony Koli'ego.
I prawidłowo kurwa jeszcze wpierdol powinien dostać popapraniec jeden!
Gdzie jest Łoli?.. tfu.. Koli?
Idę zaraz sprawdzać ludzi na wózkach
Panocku tos to normalniuśki cud był
A swoją drogą to jaja w szprychy mu powinni wkręcić , tak dla zasady , kara mustafa
*sypki drift po blacie*
A swoją drogą to jaja w szprychy mu powinni wkręcić , tak dla zasady , kara mustafa
Przyjemność bez sumienia,
Wiedza bez osobowości,
Handel bez moralności,
Nauka bez człowieczeństwa,
Wiara bez poswięcenia,
Polityka bez zasad."
Mahatma Gandhi
Handel bez moralności,
Nauka bez człowieczeństwa,
Wiara bez poswięcenia,
Polityka bez zasad."
Mahatma Gandhi
we Wrocławiu jest tego pełno ścierwa jedne Rumuny
No ale w takim przypadku to Kurwa w łeb czarnucha i na chłopaków miejscu rozpierdolił bym mu ten jego wózek żeby rumun jebany nie miał na czym ludzi w chuj robić...
kurwa! uzdrowił go! rosyjski jezus, PIWO!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów