18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Atak na matkę i dziecko
Trybson • 2015-03-15, 8:57
Chyba nie muszę mówić jaką grupę etniczną reprezentuje napastniczka ... akcja od 0:39 ... aż się flaki wykręcają jak widzę takie chore akcje

Would you like to go sleep with me, to sleep room?
Zgłoś
KotSmierci 2015-03-15, 18:19 1
Multikulti to dno, wkrotce sie przekonacie lewackie pizdy do czego doprowadziliscie.

ŚMIERĆ ŻYJACYM
Zgłoś
kszan 2015-03-15, 18:58 5
Nie bije zwierząt ale ta kurwe błotnistą bym zgładził na miejscu
Zgłoś
qwerq221 2015-03-15, 19:49 8
Ukamienowanie jedyna adekwatna kara dla tej małpy i wszystkich małp, które to widziały i nie zareagowały.
Zgłoś
czosnekzchlebkiem 2015-03-15, 21:24 6
o kurwa !!!!! ale się zagotowalem
Zgłoś
ZieeLe 2015-03-15, 22:31 3
powiesić kurwa i tyle !
Zgłoś
PatrolZG 2015-03-15, 22:34 2
Kurwa jakbym się teraz wyrzygał to bym sobie pawiem nogi poparzył.
Zgłoś
szfak 2015-03-16, 0:05 3
co za jebane scierwo..
Zgłoś
!Timon 2015-03-16, 1:23 18
To że dresiarstwo w Polsce nie grzeszy zasadami to jedno ale o tym żeby ktoś pobił matkę z dzieckiem i jeszcze przyjebał dziecku to nawet w wersji "urban legend" nie słyszałem.

Czarni z filmiku to chyba jeszcze większa bieda umysłowa niż grzegorz.c.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
fear1888 2015-03-16, 3:42
Pojebana jakaś ta Dejm.
Zgłoś
Godryg 2015-03-16, 5:58 5
Kurwa mać......... Zajebać na miejscu cala ekipe i te co bila i tych co patzreli pozwalając na to, w wiezieniu bym sie tym chwalił na kazdym kroku i z dumom obnosił że zacytuje klasyka "wyrwałem chwasta", bić matke przy dziecku i jeszcz edziewcku zajebać, takie zwierzeta nie zasługuja by żyć
Zgłoś
glenn_danzig 2015-03-16, 6:09 1
ona dostała wpierdol bo jej dzieciak to kundel i o to cała afera.
Zgłoś
MCanczej 2015-03-16, 8:23
Ja pierdole, biedna ofiara zabłądziła chyba w zoo i weszła do jakiejś klatki...
Zgłoś
iEska 2015-03-16, 9:36
@Grzegorz.C

Aleś ty głupi

Codemaster Artisan
Zgłoś
G................C 2015-03-16, 9:59
@Eska
Chcesz powiedzieć że nasi ortalionowi rycerze wcale tak nie robią? Aleś ty głupia
Zgłoś
minecior 2015-03-16, 10:40 2
Te małpiszony niedługo zrobią Planetę Małp jak się dorwą do silosów rakietowych. Gdzie jest hycel ja się pytam?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów