18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Atak na matkę i dziecko
Trybson • 2015-03-15, 8:57
Chyba nie muszę mówić jaką grupę etniczną reprezentuje napastniczka ... akcja od 0:39 ... aż się flaki wykręcają jak widzę takie chore akcje

Would you like to go sleep with me, to sleep room?
Zgłoś
Kuirek 2015-03-15, 9:11 20
Ja jak widzę takie akcje to mi się pięść zaciska
Zgłoś
ozarimielin 2015-03-15, 9:12 45
kurwa mać kopać po japach te małpy, tępe gówna. niewolnictwo to najlepsze co człowiek wymyślił, ale jak złote czasy dla białych się skończyły mogli odesłać te balasy znów do afryki, albo utopić cokolwiek.
Zgłoś
G................C 2015-03-15, 9:40 4
Nasze dresiarstwo i kibolstwo nie pozostaje w tyle
Zgłoś
garota 2015-03-15, 10:20 170
@up

że kurwa co ty jebany frajerze? Na każdym osiedlu jakby ktoś zaatakował matkę z dzieckiem to jego koledzy by mu najebali bez zastanowienia. Żeś teraz pierdolnął kurwa jeleniu zajebany. Takie pizdy to mnie rozbrajają najbardziej, w dupie byłeś gówno widziałeś. A jak coś widziałeś to pewnie przez okno.

Porównuje białych chłopaków do czarnuchów z USA. No kurwa...
Zgłoś
Mietek_Krawężnik 2015-03-15, 10:37 26
No to dzieciak w tej chwili został rasistą. A później się małpy będą dziwić że jak mały podrośnie to będzie ich odstrzelał
Zgłoś
kenzol 2015-03-15, 10:47 21
@garota

Przecież to Grzegorz.C, miejscowy idiota. Po zobaczeniu takiego idiotycznego komentarza od razu spojrzałem kto jest autorem i nie myliłem się. Koleś widocznie został kiedyś krzywdzony przez jakiegoś dresa albo ojciec w dzieciństwie go zbyt mocno kochał i teraz pierdoli farmazony na tym portalu.
Zgłoś
level1989 2015-03-15, 10:58 9
Cieszę się, że w Polsce to by nie przeszło...
Zgłoś
S................n 2015-03-15, 11:59 11
@ up
popieram, ktoś się wybiera do Hamburgerlandu?
Teraz widzicie lewaczki do czego prowadzi multikulti? mieszanie ras ? Wiekszość nie nadaje się do życia w cywilizowanym kraju, to tak jakby wpuścić wilka w stado owiec i próbować go udomowić, prędzej czy później dojdzie do tragedii, ale taki lewaczek powie tylko: "oh well maybe next time" dopóki nie padnie na jego dziecko, Ci ludzie (jesli mozna ich w ogóle tak nazwać) pozostali na poziomie "plemiennej walki o ogień".

PS. dałem piwo za temat nie dlatego że mi się podoba, tylko dlatego aby wszedł na główną i aby lewaczki sobie zobaczyły do czego moze doprowadzić ich tok myślenia
Zgłoś
G................C 2015-03-15, 13:56 3
@garota
Osiedlowi kumple mają to do siebie że trzymają komuś plecy bez względu na to co zrobił. Hitem jest tutaj bicie 5:1 dlatego że ten 1 okazał się w walce silniejszy od ich kolegi a przecież "to kolega, trza mu pomóc!"
Zgłoś
DanBK 2015-03-15, 14:23
Czy oni wyciągają jakieś konsekwencje z tego? Jest nagranie, ktoś musi to zgłosić przecież.
Zgłoś
chojrak_89 2015-03-15, 14:27 1
Cytat:

Nasze dresiarstwo i kibolstwo nie pozostaje w tyle

Nie pierdol... Bo pierdolisz aż głowa boli...
Zgłoś
t................x 2015-03-15, 16:04 11
ja już nawet nie jestem za tym aby ich odesłać do Afryki czy innego siedliska. Ich trzeba po prostu wystrzelać.
Zgłoś
wsn g 2015-03-15, 16:18 6
zapraszamy do Polski bambusy jebane
Zgłoś
Dziki_Szaman 2015-03-15, 17:34
@wsn g

nie zapraszaj bo jeszcze sie to robadztwo zlezie i na muchozol nie wyrobimy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów