napastnik miał pecha
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
by się dieta przydała Pani policjantce.
W stanach psy tylko pączki wpierdalać w radiowozie potrafią i strzelać a i wpierdalać pączki w radiowozie.
ło la boga - wielkie halo bo mu grubaska z tasera jebła ... z lewej strony mają taser a z prawej prawdziwe klamki
Cielaki... Koleś zrobił sto różnych ruchów zanim te krowy się w ogóle podniosły. Mógł być już 150 metrów dalej w krzaczorach.
Scena jak sięga po latarkę.... <lol> rozwaliła mnie....
jebane cielęciny ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów