18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Atak na żołnierzy IDF.
Salieri16000 • 2018-02-22, 22:00
Żołnierze IDF (Izraelskich Sił Obronnych) działający w Jerychu zostali zaatakowani przez Arabskiego terrorystę, który został przez nich postrzelony w samoobronie. Zmarł w Izraelskim szpitalu...

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-02-22, 22:15 40
A nie lepiej napisać:
"Członek Palestyńskiego wyzwoleńczego ruchu oporu zabity przez izraelską ekipę szpitala po tym, jak został ciężko ranny w potyczce z żydowskim okupantem???"
Zgłoś
Belial 2018-02-22, 22:21 3
Kogo wesprzeć? Kogo wziąć w obronę?
Iście salomonowy problem...

Najdalej zajdzie ten człowiek, który nie wie gdzie idzie.
Zgłoś
latino_lover 2018-02-22, 22:36 4
Salieri16000 napisał/a:

A nie lepiej napisać:
"Członek Palestyńskiego wyzwoleńczego ruchu oporu zabity przez izraelską ekipę szpitala po tym, jak został ciężko ranny w potyczce z żydowskim okupantem???"

Co ty człowieku pierdolisz w ogóle? Jaka ekipa szpitala (co to niby znaczy?) i jaki ciężko ranny. Został postrzelony i zginął na miejscu.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2018-02-22, 22:44 5
Salieri16000 napisał/a:

.... Zmarł w Izraelskim szpitalu...

Jakby przezyl pobyt w izraelskim szpitalu, to bym sie dopiero zdziwil...

PS
Co on tam niosl? Lampe...?
Zgłoś
voyagerkg1 2018-02-22, 22:52 12
Kurwa Jakie beszczelne gnoje Izraelskie Siły Obronne ..Przed kim? Przecie to nie ich ziemie ..tak jak W Polsce ich kamienice ? To kurde niech pozbierają gruz z 1945 i wypier do państwa które utworzyło się sztucznie na ziemi Palestyńskiej w 1947 roku za Mordercy Stalina herlawego prezydenta Usa i zdrajce narodu Polskiego Cher..pijaka Angola
Zgłoś
The_Generat 2018-02-22, 22:56 5
kolejna ofiara palestyńskiego holokaustu
Zgłoś
ejdzbikej 2018-02-22, 23:20 1
Po jednej stronie roszczeniowe zydostwo, po drugiej islamisci, dobra wiadomosc to by byla gdyby zdazyl ich wysadzic w momencie otrzymania kulki
Zgłoś
Presty 2018-02-22, 23:34 1
Najbardziej mi się spodobało, jak posprzątali ścierwo
Zgłoś
voyagerkg1 2018-02-23, 0:21 1
chuj z nimi zobaczcie co działo się 1937 roku w Hiszpanii jak sowieci z hitlerem mieli poligon ja napierdalali i zabijali ludzi. .To samo dzieje się teraz w Afryce i na bliskim wschodzie ..dążą do destabilizacji i kurwa wojny chuje.Jebani zbombardowali siły Iranu na Ziemiach Syrii kurwa wypowiedzieli Państwu Irańskiemu wojne a nasz były prezydent podpisał pakt z państwem Mojchujowym o pomocy .jesteśmy w dupie .
Zgłoś
Loaloa 2018-02-23, 1:57 7
Spokój cebule. Zaparzcie sobie jakichś ziółek, bo wam od tego antysemityzmu ciśnienie tętnice porozrywa.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2018-02-23, 3:39 8
Loaloa napisał/a:

Spokój cebule. Zaparzcie sobie jakichś ziółek, bo wam od tego antysemityzmu ciśnienie tętnice porozrywa.

Od czego...?

Zgłoś
voyagerkg1 2018-02-23, 5:12 7
Loaloa nie układaj Mi życia i nie mów co mam robić ..zmywaku ręczny u araba za 3 funty
Zgłoś
~Velture 2018-02-23, 9:00 27
Loaloa napisał/a:

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
SirMajkel 2018-02-23, 11:14 5
voyagerkg1 napisał/a:

Kurwa Jakie beszczelne gnoje Izraelskie Siły Obronne ..Przed kim? Przecie to nie ich ziemie ..tak jak W Polsce ich kamienice ? To kurde niech pozbierają gruz z 1945 i wypier do państwa które utworzyło się sztucznie na ziemi Palestyńskiej w 1947 roku za Mordercy Stalina herlawego prezydenta Usa i zdrajce narodu Polskiego Cher..pijaka Angola

śmieszą mnie wypowiedzi takich ludzi jak ty, ten konflikt tam trwa od czasów jak jeszcze ludzie na świecie napieprzali się mieczami a przyjdzie taki burak jak ty i on wie najlepiej bo jego zdanie jest najważniejsze. Niech się napieprzają, ich sprawa nie rozumiem bo co świat się tam miesza bo mamy większy problem, Rosja sobie najeżdża Ukrainę i to już jest dla nas problem, ale nie lepiej sobie popierdolić coś tam o złym Izraelu, mimo to że nie ma się pojęcia co się tam dzieje. Nie no sorry... masz pojęcie bo TVPis oglądasz to wiesz.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów