📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolor skóry nie jest przypadkowy. Dziadek następnym razem ogarnie jednak broń.
Ma to plusy że coraz więcej białych jest wkurwionych.
Nie oskarżajmy, nie wiemy jak było a było tak; nudziło mu się w tym metrze to wypróbował nóż...
Nie można tak dyskryminować czarnego? A może był tym ichniejszym specem od obrzezywania i zobaczył, że Ickowi nieco skórki zostało i by trafił na łono Abrahama (nie przypadkowo łonem się nazywa to miejsce, gdzie go Abraham będzie pukał obrzezańców).
Chyba, że po prostu był czarnuchem - wtedy nic tylko odstrzelić zwierzę co posmakowało ludzkiej krwi.
Chyba, że po prostu był czarnuchem - wtedy nic tylko odstrzelić zwierzę co posmakowało ludzkiej krwi.
Napastnik w masce, pewnie kara za nie noszenie jest większe niż kara za zabójstwo nożem
Musiał mieć powód żeby zaatakować. Żadne dzikie zwierzę nie atakuje bez powodu.
Jak kiedyś przestanę być biedakiem i przyjdzie mi się wyrwać z tego polskiego gnoju na wakacje a w komunikacji miejskiej będzie stosunek białych do czarnych mniejszy niż 4:1 to będę zwiedzać na piechotę.
U nas dziadek 5 lat by dostal za niepozwolenie sie dzgnac postepowemu przedstawicielowi mniejszosci narodowej.
cedrikk napisał/a:
Kolor skóry nie jest przypadkowy. Dziadek następnym razem ogarnie jednak broń.
No właśnie o to chodzi, że prawdopodobnie w stanie NY sobie nie ogarnie, bo panuje tam podobny zamordyzm w tym temacie jak w naszym kraju z dykty i gówna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów