CzasNaKwas napisał/a:
"Nastolatka" 150kg
Może i wezwała policje na pomoc ale czego się spodziewała atakując ludzi nożem? Policja wjechała i widziała jedną agresorkę.
A murzyni w Ameryce coraz bardziej odlatują. Wszystko to zmierza w stronę drugiego RPA. Zastanawiam się cały czas nad tym jak to się stało że Ameryka tak dała sobie wleźć na głowę jednej części społeczeństwa? Pierdolą o przywileju białych i bogatych ( bogaci mają przywileje wszędzie wiec o co kurwa chodzi? ), a sami tworzą przywilej czarnego.
Rozbawiony jestem też jak czarny drze ryja o niewolnictwie a jest już 4 albo 5 pokoleniem od niewolnika... to tak jak byśmy wychodzili na ulicę pruć się do niemców i plądrować lidle za zabory
Bo tam ogon kręci psem, if u know what I mean. Państwem zawsze rządzi mała grupa ludzi, jeśli są to oddani patrioci [co się rzadko zdarza], to państwo ma szansę rozwoju, wystarczy nawet, że będą to zwykli rozsądni ludzie, wtedy państwo jest poważne. W USA od dawna nie ma rozsądnych ludzi u władzy, obojętnie czy to demokraci czy republikanie. Dużo można powiedzieć o Trumpie, że był memiczny, że miał fajne przemówienia, ale ostatecznie nie załapał tego, że ma jedną kadencję, zresztą podczas wyborów złożył hołd lenny przez ADL i innymi organizacjami więc było jasnym, że zamiesza jedynie łyżką w herbacie. Śmieszy Cię, że czarni się prują o niewolnictwo? Mnie nie, oni nie prują się o niewolnictwo, oni nie wiedzieliby już nawet, że coś takiego było, gdyby nie te wszystkie grupy cwaniaków na czele organizacji, które wmawiają im, że są cały czas poszkodowani i dlatego mają mieć bony socjalne, dodatkowe punkty w szkołach etc. Ja się nie dziwię, że się prują o to, gdyby mieli mieć realnie do kogoś pretensje to powinni mieć do samych siebie, a tego nikt nie robi. Ja akurat dziwię się Polakom, że tyle lat po wojnie i już 30 lat od pozornego wyrzucenia rządów komunistycznych [i zastąpieniu ich socjaldemokratami, którzy sprowadzą nam komunę bis] dalej nie dziwimy się i nie prujemy, że klasa średnia się nie rozwija, bogatych Polaków, którzy chcą zakładać własne biznesy jest tak mało i jesteśmy kolonizowani przez niemcy i inne zachodnie koncerny. Nie wiem kto jest głupszy w tej sytuacji, czarni, którzy chcą tylko zachować swoje zasiłki, pomoce, premiowanie, możliwość bezkarnego plądrowania czy my, oddający władzę w ręce socjalistów, którzy chcą tylko zachować swoje synekury, stołki i deale pod stołem, które zapewnią im, ich rodzinom i przyjaciołom dobrobyt na kilkaset lat.