📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piękne, tylko jedna sarenka zaczęła uciekać w dół przez co się już nie rozmnoży.
Z tej owcy jest tyle z kozła jak z faktu ze jesteś baran
Co to kurwa National Geografic ? Ten portal schodzi na psy, admin zablokuj ten film w pizdu.
miliaszuk napisał/a:
Co to kurwa National Geografic ? Ten portal schodzi na psy, admin zablokuj ten film w pizdu.
Lepsze to niż kolejne gówno opatrzone logiem pizdoka z pedałami w rurkach i waporyzatorami.
Druga sprawa, że dla łowiecki to ostatni etap interwencji kotecka był wybawieniem - inaczej trochę by tam sobie pozdychała. A tak to szybko i czysto do piachu. Tzn po przejsciu przewodu pokarmowego kitku.
Druga sprawa, że dla łowiecki to ostatni etap interwencji kotecka był wybawieniem - inaczej trochę by tam sobie pozdychała. A tak to szybko i czysto do piachu. Tzn po przejsciu przewodu pokarmowego kitku.
miliaszuk napisał/a:
To jest:
To jest kurwa coś pięknego!!!
PS:. Nie będę ci wytykał braku elokwencji oraz jakiejkolwiek kultury Lecz jedyne co powiem to:
Jebał cię pies.
miliaszuk napisał/a:
kolejny, który "nie o takiego sadola walczył"
ludogator napisał/a:
Na YT jest w lepszej jakości i w bullet time:
I bonus:
O takiego sadistica nic nie robiłem.
Dlatego zwierzęta przetrwają a ludzie nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów