📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jebany czarny albinos!
Ten wygląd i te szkolne ruchy przypominają mi Wojciecha S. Pseudonim NiTrO, ale mogę lekko się mylić
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zobaczcie jacy ludzie są obojętni - musiało minąć par eminut aby ktoś wkońcu odważył się pomóc starszemu wstać. Kurwa no mi sie wydaje oczywista pomoc od razu po czyimś upadku po uwczesnym kilkusekundowym rozeznaniu co sie odpawliło. Ciekawe czy zawsze ludzie tacy byli czy dopiero Nasze czasy tak odizolowały ludzi od siebie.
A tam pierdolicie, za darmo na pewno nie został popchnięty bo ten niby "psychol" specjalnie za nim podbiegł żeby go nie zgubić w metrze. Także dziadek na pewno mu coś zajebał lub odjebał.
Muszken55 napisał/a:
Zobaczcie jacy ludzie są obojętni - musiało minąć par eminut aby ktoś wkońcu odważył się pomóc starszemu wstać. Kurwa no mi sie wydaje oczywista pomoc od razu po czyimś upadku po uwczesnym kilkusekundowym rozeznaniu co sie odpawliło. Ciekawe czy zawsze ludzie tacy byli czy dopiero Nasze czasy tak odizolowały ludzi od siebie.
według mnie troche pierdolisz, a nawet bardzo, widzialem ostatnio filmik z Brazyli gdzie napadają ludzi na srodku ulicy w srodku dnia gdzie jest mnóstwo osób i co wiecej jeden przechodzień zajebał jeszcze dla ofiary torbę, poza tym kiedyś wcale nie bylo lepiej, nie wiem skąd ty masz te DANE ze kiedys jak nie bylo komórek to ludzie nie byli tacy obojętni, wedlug mnie bylo jeszcze gorzej.
W końcu normalny monitoring z którego widać porządnie mordę napastnika
i co wiecej jeden przechodzień zajebał jeszcze dla ofiary torbę,
Weź już więcej nic nie pisz. Jedno zdanie na trzy linijki było zastanawiające ale to powyższe świadczy o Tobie wystarczająco.
Zaprzysiężony napisał/a:
dla mnie się podobało
Już wiem, kto to zaraz skomentuje. Miłośnik gwary z Podlasia.
Xyrcis napisał/a:
A tam pierdolicie, za darmo na pewno nie został popchnięty bo ten niby "psychol" specjalnie za nim podbiegł żeby go nie zgubić w metrze. Także dziadek na pewno mu coś zajebał lub odjebał.
Dziekuje, to samo chciałem napisać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów