📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak swoją drogą, wytłumaczy mi ktoś fenomen i sens tego... ehkem... "tańca"?
bardziej pasowały by muchy
a to nie są efekty po jakimś ataku nawą bronią elektromagnetyczną co Macierewicz mówił ?
jeśli nie to na pewno po chemicznej
Hrabia Drapula napisał/a:
a to nie są efekty po jakimś ataku nawą bronią elektromagnetyczną
Są to efekty niedojebania mózgowego spowodowanego nadmiernym spożywaniem alkoholu oraz twardych narkotyków przez rodziców podczas poczęcia załączonych na filmiku spierdolin życiowych. Te oto pokraczne chujki chciały by komuś wyjebać gonga jak Brus Li jednak, jako że są spiedolinami życiowymi, boja się otwartej konfrontacji i swoje porażki życiowe odreagowują w tych, jakże komicznych pląsach.
Lekarstwo - wpierdol x2 dziennie rano i wieczorem, zakaz anime i wizyta u prostytutki.
Dwa słowa: techno party.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Dwa słowa: techno party.
A chuja, bo od razu widać, że to jakiś koncert metalowy. Poza tym w tle jest napis "Hunter" - jestem tego pewien w 100%.
Nie ma takiego czegoś jak "Techno Party".
ten lepszy
a co za różnica - jedni machają łapami odganiając pszczoły, inni robią to słuchając techno i wykręcając szczeny pod wpływem mefedronu, kolejni natomiast to samo przy murzyńskich rytmach hiphopu ...
TB303 napisał/a:
A chuja, bo od razu widać, że to jakiś koncert metalowy. Poza tym w tle jest napis "Hunter" - jestem tego pewien w 100%.
a co za różnica - jedni machają łapami odganiając pszczoły, inni robią to słuchając techno i wykręcając szczeny pod wpływem mefedronu, kolejni natomiast to samo przy murzyńskich rytmach hiphopu ...
Cytat:
inni robią to słuchając techno
Najpierw się dowiedz czym jest "Techno" i jak wyglądają imprezy z tą muzyką.
Owszem takie rzeczy mogą być na remizach czy innych dyskotekach. Zresztą mnie chuj obchodzi jak się ludzie bawią, ja klubów nie lubię i na festiwale też nie chodzę. Taniec to dla mnie zupełnie zbędna rzecz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów