📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Podejrzewam, że po wszystkim woda w klatce zabarwiła się na brązowo
Ciekawe czy tak samo by się cieszyli jak by komuś opierdolił głowę.
krycheuszos napisał/a:
Ciekawe czy tak samo by się cieszyli jak by komuś opierdolił głowę.
Nie. My byśmy się cieszyli.
Wtargnęli na terytorium rekina - tak samo gdyby ktoś wszedł do waszego domu bez pozwolenia - skończyłby z nożem między oczami tam samo i tutaj. Ocean to dom rekinów, ich naturalne środowisko. Szkoda, że nie przedostał się do wnętrza klatki...
Ja pierdole znowu te brutalne walki w klatkach ! Powinni tego zabronić !
I dobrze szkoda że ich wszystkich nie pożarł,kurwa ludzie by chcieli wszystko,to jest teren rekinów i wypierd*alać na ziemie , niszczyć dalej
Nie mam skrzeli ani skrzydeł więc trzymam się z dala od statków i samolotów
ArioN napisał/a:
I dobrze szkoda że ich wszystkich nie pożarł,kurwa ludzie by chcieli wszystko,to jest teren rekinów i wypierd*alać na ziemie , niszczyć dalej
Tee ee, patrzcie ! Mamy zielonych na forum
@Abgda Nie nie jestem żadnym pojebanym ekologiem co zamiast obwodnicy woli stado biedronek ale wkurwia mnie jak ludzie się wpierdalają tam gdzie nie potrzeba,wkurwia mnie jak ludzie próbują oswajać drapieżniki a potem to kurwa wielkie zdziwienie że przyjaciel rodziny wąż boa opierdolił niemowlaka.To samo jest tutaj po chuj z tą klatką tam się pchają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów