Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:24
Atak serca i skarpeta
misiekdiablo1 • 2025-03-07, 0:32
00:00
-02:17
Download
Gdy pionizacja nie jest już refundowana.
32-letni Vijay Dholi zmarł w szpitalu.
Indie.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
woj_tko 2025-03-07, 13:20
Może i mózg jest przyzwyczajony do smrodu ale serce najwidoczniej już nie.
Zgłoś
Maggocik 2025-03-07, 15:04
Fajna sukienka.
Zgłoś
azerbah 2025-03-07, 16:25
Tomilidżons1984 napisał/a:

Czy ja dobrze widzę? Dali mu jego skarpetę do wąchania żeby go ocucić?? Może ktoś mnie oświeci bo taka jakość, że chyba reklamówką nagrywane...

W przypadku braku odpowiedniego przeszkolenia w zakresie pierwszej pomocy ludzie próbują wszystkiego, aby obudzić nieprzytomną osobę. Niestety, skarpetki nie zastąpią prawdziwej interwencji medycznej.

Do tego dochodzi problematyczna Ayurveda.

Ayurweda to pseudonauka, opierająca się na niesprawdzonych teoriach, takich jak dosze (które nie mają podstaw biologicznych), zamiast na medycynie opartej na dowodach. Ignoruje teorię zarazków, przypisując choroby „nierównowadze energetycznej”, a nie patogenom. Leczenie ajurwedyjskie nie ma badań klinicznych, często działa poprzez efekt placebo, a niektóre zawierają nawet toksyczne metale ciężkie. Nie ma standaryzacji ani kontroli dawkowania, co czyni je zawodnymi i potencjalnie niebezpiecznymi. Podczas gdy niektóre zioła mają zalety, ajurweda zawodzi w prawdziwych nagłych wypadkach medycznych. To tradycja kulturowa, a nie prawdziwa medycyna — przydatna dla dobrego samopoczucia, ale bezużyteczna (i ryzykowna) w przypadku poważnych problemów zdrowotnych.
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-03-07, 16:38 1
azerbah napisał/a:

W przypadku braku odpowiedniego przeszkolenia w zakresie pierwszej pomocy ludzie próbują wszystkiego, aby obudzić nieprzytomną osobę. Niestety, skarpetki nie zastąpią prawdziwej interwencji medycznej.
Do tego dochodzi problematyczna Ayurveda.
Ayurweda to pseudonauka, opierająca się na niesprawdzonych teoriach, takich jak dosze (które nie mają podstaw biologicznych), zamiast na medycynie opartej na dowodach. Ignoruje teorię zarazków, przypisując choroby „nierównowadze energetycznej”, a nie patogenom. Leczenie ajurwedyjskie nie ma badań klinicznych, często działa poprzez efekt placebo, a niektóre zawierają nawet toksyczne metale ciężkie. Nie ma standaryzacji ani kontroli dawkowania, co czyni je zawodnymi i potencjalnie niebezpiecznymi. Podczas gdy niektóre zioła mają zalety, ajurweda zawodzi w prawdziwych nagłych wypadkach medycznych. To tradycja kulturowa, a nie prawdziwa medycyna — przydatna dla dobrego samopoczucia, ale bezużyteczna (i ryzykowna) w przypadku poważnych problemów zdrowotnych.

Dziękuję
Zgłoś
viking19 2025-03-07, 18:47
przecież on mu wetknął tą skarpetę do mordy.
pierwszy raz widzę jak publicznie można kogoś udusić, na oczach przechodniów, i pewnie dostać łatkę lokalnego bohatera. xD
Zgłoś
LouisdeFunes 2025-03-08, 6:24
DupaJasiu123 napisał/a:

Czy ja dobrze widzę że jakiś tranzystor się tam przybłąkał?

akurat u nich to normalny taki strój u mężczyzn
Zgłoś
PanDziki 2025-03-08, 13:46
Czy ja dobrze widzę czy chłop właśnie zdjął mu skarpetke i włożył do mordy 🧐🧐🧐
Zgłoś
turor 2025-03-08, 21:46
ibrahim napisał/a:

W jakim k🤬a szpitalu?
On zmarł na miejscu, jak walnął potylicą w asfalt, i już było po nim. W szpitalu mogli , co najwyżej , próbować reanimacji. Ale podejrzewam, że wyglądało t dokładnie tak samo, jak reanimacja gościa, co dostał od "sumsiada" siekierą w łeb. Byłem przy tym, więc opiszę. Cała akcja miała miejsce 25 lat temu w szpitalu w Malborku (zwanym wówczas umieralnią - nie wiem jak dzisiaj?). Karetka na sygnale wjechała z tyłu szpitala i na noszach wniosła gościa z rozwaloną głową, od uderzenia siekierą. Przyszło dwóch, młodych "lekarzy" , kazali położyć go sanitariuszom na betonowej posadzce i podłożyli mu kilka białych prześcieradeł pod głowę. Powiedzieli do mnie: teraz będziemy reanimować; po czym wyjęli papierosy i zapalili sobie, uważnie obserwując "pacjenta". Po wypaleniu trzech papierosów "lekarze" stwierdzili zgon. I tak to wyglądało. Polecam skecze z życia wzięte pt.: "Będąc młodą lekarką".

Mogli mu mózg pozszywać to by przeżył.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem