Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Atak serca i skarpeta
misiekdiablo1 • 2025-03-07, 0:32
00:00
-02:17
Download
Gdy pionizacja nie jest już refundowana.
32-letni Vijay Dholi zmarł w szpitalu.
Indie.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mauser 2025-03-07, 0:37 2
Radżan pionizuj ! wszystko co czyni krishna jest dobre ☝️🧐
Zgłoś
zn506 2025-03-07, 0:52 21
A mała w dupie ma swojego męża. Falafelek z sosem mieszanym ważniejszy
Zgłoś
DupaJasiu123 2025-03-07, 1:08 8
Czy ja dobrze widzę że jakiś tranzystor się tam przybłąkał?
Zgłoś
vladok 2025-03-07, 7:19 1
Widać już tam się dobrze znają na jego żartach z nie płaceniem.
Zgłoś
turor 2025-03-07, 7:26 2
Dziecko poszło szukać drugiego tatusia
Zgłoś
JoSeed 2025-03-07, 7:29 3
DupaJasiu123 napisał/a:

Czy ja dobrze widzę że jakiś tranzystor się tam przybłąkał?

Ty to wiesz, za kim się rozglądać
Zgłoś
DupaJasiu123 2025-03-07, 7:54 2
JoSeed napisał/a:

Ty to wiesz, za kim się rozglądać

Głodny głodnemu wypomina
Zgłoś
jah1 2025-03-07, 8:16 2
Biorąc pod uwagę zapaść w naszej Służbie Zdrowia, procedura skarpetowa ma duże szanse powodzenia w Polsce.
Zgłoś
Artanis02 2025-03-07, 9:09 1
zn506 napisał/a:

A mała w dupie ma swojego męża. Falafelek z sosem mieszanym ważniejszy

Pewnie dostał Ją za 2 krowy i r🤬ał ją wbrew Jej woli co noc, więc dla mnie normalna reakcja.
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-03-07, 9:20 4
Czy ja dobrze widzę? Dali mu jego skarpetę do wąchania żeby go ocucić?? Może ktoś mnie oświeci bo taka jakość, że chyba reklamówką nagrywane...
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-07, 12:04 1
Poj🤬a akcja. Przychodzi chłop z żoną na kebab mieszana mieszana, a kończy prawie wp🤬lając własne skarpety. Syf, kiła i mogiła, ale kamera lepsza niż w warszawskim monitoringu miejskim
Zgłoś
oldcoyote 2025-03-07, 12:07 1
a ta pani w sukience w kratę , tylko się przygląda
Zgłoś
JoSeed 2025-03-07, 12:43
Denerwuje mnie to... do czego ta aromaterapia tutaj? 🤔
Zgłoś
ibrahim 2025-03-07, 12:47 1
W jakim k🤬a szpitalu?
On zmarł na miejscu, jak walnął potylicą w asfalt, i już było po nim. W szpitalu mogli , co najwyżej , próbować reanimacji. Ale podejrzewam, że wyglądało t dokładnie tak samo, jak reanimacja gościa, co dostał od "sumsiada" siekierą w łeb. Byłem przy tym, więc opiszę. Cała akcja miała miejsce 25 lat temu w szpitalu w Malborku (zwanym wówczas umieralnią - nie wiem jak dzisiaj?). Karetka na sygnale wjechała z tyłu szpitala i na noszach wniosła gościa z rozwaloną głową, od uderzenia siekierą. Przyszło dwóch, młodych "lekarzy" , kazali położyć go sanitariuszom na betonowej posadzce i podłożyli mu kilka białych prześcieradeł pod głowę. Powiedzieli do mnie: teraz będziemy reanimować; po czym wyjęli papierosy i zapalili sobie, uważnie obserwując "pacjenta". Po wypaleniu trzech papierosów "lekarze" stwierdzili zgon. I tak to wyglądało. Polecam skecze z życia wzięte pt.: "Będąc młodą lekarką".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem