Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
januszu to nie tak. w trakcie kiedy on umieral urodzilo sie 1 000 chinczykow. w trakcie pisania tej odpowiedzi urodzilo sie kolejne 1 000 chinczykow.
albo zaczniemy sie rozmnazac na starym kontynencie albo nas zgładzą
ale o czym Ty piszesz? ja pisze o empatii widocznej na filmie a Ty o dupie maryni
daj jakiś link mówiący o tym. wszyscy o tym mówią ale nikt nie potrafi potwierdzić.
wiadomosci.onet.pl/swiat/chiny-shenzhen-wprowadzilo-prawo-dobrego-sama...
Chociaż „prawo dobrego samarytanina” obowiązuje tylko w Specjalnej Strefie Ekonomicznej Shenzhen, będzie ono miało wpływ na cały kraj, nie w wymiarze prawnym, ale moralnym – ocenił kantoński prawnik.
„Zmiana prawa to dobry początek, ale prawo to nie wszystko. Przypadki osób pomagających innym powinny być nagłaśniane, by wyrobić w społeczeństwie nawyk udzielania pomocy potrzebującym” - powiedziała Liu.
oby szli dalej w tym kierunku
Znieczulica. Rozumiem żeby się nie wtrącać dp sąsiada skąd ma nowy samochód, ale gdy ktoś umiera i widzę brak reakcji to widzę że dla ludzkości nie ma ratunku.
Chinoli jest już tyle, że "aż za dużo" skoro wprowadzili sobie ograniczenoa w posiadaniu dzieci a i tak wciąż przybywa...czego się spodziewasz?; że będą ratować? To im na rękę. Tak samo jak w Indiach.
U Chińczyków to powszechne, że nie pomagają w obawie o ewentualne konsekwencje.
Ponoć zajebista partia CCP wprowadziła jakieś prawo samarytanina które zwalnia z ryzyka takich chujowych pozwów.
Ale stare nawyki giną powoli.
Jakiś czas temu, koło mnie jebnął kloszard twarzą o asfalt. Miał delirkę i huknął łbem, z którego puściła się krew. Nie miałem żadnych oporów, żeby podejść, obejrzeć, ułożyć w pozycji bezpiecznej. Ręce upierdolone krwią, ale to bez znaczenia. Wokół ludzie, patrzący z obrzydzeniem. Pojebane to
No i gdyby to się wydarzyło tobie, to 95% takich kloszardów by ci nie pomogło, tylko kieszenie do czysta op*erdoliło. W dodatku taki kloszard to się nawalił i w konsekwencji głupi ryj rozwalił z własnej woli, a na filmiku widać problemy ze zdrowiem. Jak najbardziej popieram pomaganie ludziom, ale bezdomne zapijaczone żule to już nie są ludzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów