Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS Baba z siekierą przeczytała pewnie "zbrodnię i karę" tam jest instrukcja co z lichwiarką robić...
ciekawe, co trzeba zrobić, żeby w prowidencie pożyczki nie dostać
Trzeba tam wziaść pożyczkę nie oddać, a potem pójść po następną.
Trzeba tam wziaść pożyczkę nie oddać, a potem pójść po następną.
Niby lichwa zakazana a providenty i bociany dalej skubią biedotę bezkarnie. Teraz mają sianokosy, bo nie ważne, że przez cały rok bieda aż piszczy, w Święta musi być na bogato!
PS Baba z siekierą przeczytała pewnie "zbrodnię i karę" tam jest instrukcja co z lichwiarką robić...
A co to znaczy, że ,,nie ważne, że przez cały rok bieda aż piszczy, w Święta musi być na bogato!''- chcą się raz do roku poczuć jak zarobieni i huj.
Raczej dostali i zaczęli spłacać i proszą o prolongatę.
Niby lichwa zakazana a providenty i bociany dalej skubią biedotę bezkarnie. Teraz mają sianokosy, bo nie ważne, że przez cały rok bieda aż piszczy, w Święta musi być na bogato!
Bocian jest Polski , Narodowy, nie pożyczasz od obcych. RSO 120% (źródło - reklama w TV)
Widzę, że niektórzy odnieśli się do Twojego tekstu w sposób "azaliż" wyśmienity, ale nikt nie zauważył, że poznałeś knigę Dostojewskiego. Szacuneczek!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów