Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie nie, ale jakoś tak miałem potrzebę to napisać
Macie kurwa ulubione narzedzie banderowcow. Trzeba bylo krzyczec : idi na chuj! Paszol won! Moze by te banderowskie ścierwo zrozumiało. Jak wam bracia banderowcy zrobią wołyń 2.0 to kurwa moze wróci wam rozum....
Lepszy Banderowiec niż takie ruskie ście.wo, jak Ty putinowcu
Macie kurwa ulubione narzedzie banderowcow. Trzeba bylo krzyczec : idi na chuj! Paszol won! Moze by te banderowskie ścierwo zrozumiało. Jak wam bracia banderowcy zrobią wołyń 2.0 to kurwa moze wróci wam rozum....
O czym ty pierdolisz? Jak ci się ruscy wpierdolą do domu i zaczną gwałcić rodzinę, to ty (gdy ci rusek będzie fiutem do gardła pukał) może wreszcie zrozumiesz, że Ukrainiec lepszy niż kacap
O czym ty pierdolisz? Jak ci się ruscy wpierdolą do domu i zaczną gwałcić rodzinę, to ty (gdy ci rusek będzie fiutem do gardła pukał) może wreszcie zrozumiesz, że Ukrainiec lepszy niż kacap
HAHAHA rozumowanie godne dziadzia, ktory nalogowo oglada TVPIS tzn. jak napiszesz cos nieladnego o pisie to musisz byc z PO! ZA TUSKIEM! ło jo jo jo jo....
pis po - jeden chuj i tak samo z ukrami i kacapami. To jedna swolocz i degeneraci. Wolisz jak ci ukrainiec "fiutem bedzie pukal do gardla" niz kacap?
No widzisz - nie jestesmy tacy sami. Ja nie lubie kutasow, wole cipki jak widze ty prowadzisz selekcje kutasow, zanim zrobisz "glebokie gardło"
jak ci ukrainiec bedzie gwalcil zone lub matke - bedziesz spiewal "chwala ukrainie" a jesli ktos bedzie interweniowal bedziesz odpędzał obroncie i krzyczal :
- spokojnie ! Prosze nie przeszkadzac! To nie rusek! Wszystko OK ! Prosze sie rozejsc!
Kai tam sikirom cupa se cuś i juz problama mojom
Co to za brednie, nigdy sie hamg nia naucza jezyka ojczystego
Dyskusja z "Dzisiaj", to jak przysłowiowa gra w szachy z gołębiem. Nie zniżajcie się do poziomu dyskusji z nim.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów