Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak jest jakiś filmik z ciapakami/lewakami to komentujecie że trzeba to bydło powybijać itp itd. Jest filmik gdzie ktoś "działa" to gadacie ze trzeba tych z prawej strony powybijać. Zdecydujcie się w końcu po której stronie barykady stoicie bo takie szybkie zmienianie zdania jest co najmniej żałosne.
PS gdzie niby była ta przewaga liczebna atakujących?? Ci co się bronili mogli wysypać się z klubu bo było widać że było ich dużo, ale brakowało chęci
Dokładnie, panuje tutaj jakieś rozdwojenie jaźni. Użytkownicy hejtują dla samego hejtowania, ale chyba nie mają własnych poglądów. Jest albo prawa albo lewa strona. Wytłumacze wam:
Jeżeli nie lubicie muzułmanów, pedałów, cyganów, żydów itp. itd. to bijecie lewaków. Jeżeli lubicie pedałów, muzułmanów, cyganów, żydów itp. itd. to walczycie z naziolami. W moim mieście Lublinie koleś dostał wczoraj wyrok za niszczenie lewackiego klubu Tektury - naziol. A parę miesięcy temu lewaki napadły z nożami i innym sprzętem na ludzi którzy obchodzili Święto Niepodległości. Obie strony walczą tak samo i trzeba się zdecydować po której się stoi.
Przecież skinheadzi to tacy biali ciapaci.
Nie widzę różnicy.
No i ta napaść do była zwykła bandycka rozróba 10vs4.
To powiedz mi kto ma załatwić "problem" ciapatych?? Na chwile obecną jedyną odpowiedzią na bojówki ciapatych są bojówki białych(na rządy i policje nie ma co liczyć), a żeby pokonać ciapatych trzeba przyjąć podobną taktykę( jeśli ciapaci wyskoczą z nożem trzeba odpowiedzieć tym samym itp) Nie da rady bawić się w honorowe pojedynki z kimś kto nie wie co to honor. Co do tego "10vs4" to widać że w tym barze jest co najmniej z 8 osób a na ulicy przez większość czasu 5, więc nie pisałbym tyle o takiej dysproporcji.
Dokładnie, panuje tutaj jakieś rozdwojenie jaźni. Użytkownicy hejtują dla samego hejtowania, ale chyba nie mają własnych poglądów. Jest albo prawa albo lewa strona. Wytłumacze wam:
Jeżeli nie lubicie muzułmanów, pedałów, cyganów, żydów itp. itd. to bijecie lewaków. Jeżeli lubicie pedałów, muzułmanów, cyganów, żydów itp. itd. to walczycie z naziolami. W moim mieście Lublinie koleś dostał wczoraj wyrok za niszczenie lewackiego klubu Tektury - naziol. A parę miesięcy temu lewaki napadły z nożami i innym sprzętem na ludzi którzy obchodzili Święto Niepodległości. Obie strony walczą tak samo i trzeba się zdecydować po której się stoi.
Są też ludzie, którzy gardzą skrajną prawicą i skrajną lewicą. Dlaczego każdy uważa, że jest albo czarne, albo białe.
olaboga uciekać wszyscy bo zhejtują !!!!
To powiedz mi kto ma załatwić "problem" ciapatych?? Na chwile obecną jedyną odpowiedzią na bojówki ciapatych są bojówki białych(na rządy i policje nie ma co liczyć), a żeby pokonać ciapatych trzeba przyjąć podobną taktykę( jeśli ciapaci wyskoczą z nożem trzeba odpowiedzieć tym samym itp) Nie da rady bawić się w honorowe pojedynki z kimś kto nie wie co to honor. Co do tego "10vs4" to widać że w tym barze jest co najmniej z 8 osób a na ulicy przez większość czasu 5, więc nie pisałbym tyle o takiej dysproporcji.
Problem "ciapatych", a raczej niekontrolowanej imigracji socjalnej, można i trzeba załatwić legislacyjnie. Tylko i wyłącznie.
Nie widziałem w Polsce żadnych bojówek ciapatych, natomiast bandę łysych barbarzyńców jak najbardziej. Czym się różni ciapaty głupek dyktujący mi jak mam żyć, od białego głupka dyktującego mi jak mam żyć? Pjerdolę skinowskie spojrzenie na świat.
W
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów