18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Noemi1998 2019-01-06, 21:16 8
słabe jak nowa szata graficzna na sadolu, do ktorej z czasem przywykniemy...

ale malutki hihihi :*:*
Zgłoś
A................s 2019-01-06, 22:03 3
Noemi1998 napisał/a:

słabe jak nowa szata graficzna na sadolu, do ktorej z czasem przywykniemy...

Sadol niedługo będzie biały, żeby nikt go nie posądził obrazę uczuć religijnych murzynów. Słyszałem, że już OMZRiK i inne pokurwy tego typu złożyły zawiadomienia do prokuratury
Zgłoś
~Velture 2019-01-06, 22:10 11
Spawanie pod dystrybutorem na stacji benzynowej naczepy najebanej jakimiś belami słomy... Pan spawacz ma szansę na karierę w dziale hard.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
boss. 2019-01-06, 22:29
Ale zjeb
Zgłoś
LuzaQ 2019-01-06, 23:55 1
Chłop sie stara żeby trafic na harda i umilic wam i mnie czas a wy go opierdalacie. no nieładnie nieładnie.
Zgłoś
Wiewór 2019-01-07, 8:54
Diesel jest niepalny do temp 55 stopni C. Nie ma właściwości wybuchowych chyba, że zgromadzi się go w zamkniętym pojemniku w którym zwiększy się ciśnienie.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
jbone 2019-01-07, 11:20 2
a jak spawacz gazowy tnie palnikiem i ma tylko gumowe wężyki i butle obok siebie to nikt rabanu nie robi.trzeba mieć pewne pojęcie o substancjach palnych.
Zgłoś
ktociewalil 2019-01-07, 17:15 1
Kto w tej sytuacji jest glupszy ten idiota ktory spawa czy ten ktory go nagrywa bedac 10metrow od dystrybutorów? hahaha
Zgłoś
ZajętyPelikan 2019-01-07, 19:01 1
@up

Głupszy jest ten co nagrywa jak i większość tutaj komentująca.

Co złego jest w cięciu/spawaniu. Paliwa rozlanego nie ma, a nawet jeśli było to odparowało czy też było posypane neutralizatorem, więc w czym problem, jeśli załóżmy, że obsługa stacji jest powiadomiona, dystrybutory zablokowane.
Zgłoś
Noemi1998 2019-01-08, 11:28
ZajętyPelikan napisał/a:

@up

Głupszy jest ten co nagrywa jak i większość tutaj komentująca.

Co złego jest w cięciu/spawaniu. Paliwa rozlanego nie ma, a nawet jeśli było to odparowało czy też było posypane neutralizatorem, więc w czym problem, jeśli załóżmy, że obsługa stacji jest powiadomiona, dystrybutory zablokowane.

Mylisz się, paradoksalnie jest coś co może spowodować eksplozje! Mało tego , Ty również posiadasz to , zazwyczaj kiedy zjesz obfitą grochówkę u Swojej babci a odpowiedź brzmi : gazy !

ale malutki hihihi :*:*
Zgłoś
ZajętyPelikan 2019-01-12, 11:54
Noemi1998 napisał/a:

Mylisz się, paradoksalnie jest coś co może spowodować eksplozje! Mało tego , Ty również posiadasz to , zazwyczaj kiedy zjesz obfitą grochówkę u Swojej babci a odpowiedź brzmi : gazy !

Dopiero teraz spojrzałem, bo więc odpowiem Ci.

Mylisz się Ty, albowiem na otwartym powietrzu nie ma możliwości by stężenie gazów przekroczyło normy.

Mógłbym kontynuować wywód, ale nie chcę mi się.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów