Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kto tak nie miał (po kebsie czy nie )nie pierwszy rzuci ....papierem !!!!
moze jestem pierdolniety ale wiem kiedy trzeba srac i wiem kiedy trzeba rozejrzec sie za WC
Odkąd skończyłem jakieś 3-4 lata to nie przypominam sobie żebym się zesrał w spodnie.
Odkąd skończyłem jakieś 3-4 lata to nie przypominam sobie żebym się zesrał w spodnie.
Czyli jakieś 8 lat temu.
Zlać się po pijaku w gacie - zdarzyło się.
Ale zesrać, nawet po pijaku nigdy.
Tak że łap szary toaletowy na ryj.
Najgorsze co może być, że sraczka uderza falami... Raz jebnie, wytrzymasz, daje chwile złudnego spokoju ... Może się uda, może się uda... I znów jeb! Nadchodzi kolejna fala której tym razem zawór może nie utrzymać
Mówisz że masz tylko rozjebane zwieracze
Najgorsze co może być, że sraczka uderza falami... Raz jebnie, wytrzymasz, daje chwile złudnego spokoju ... Może się uda, może się uda... I znów jeb! Nadchodzi kolejna fala której tym razem zawór może nie utrzymać
Znamy to skądś.
Widzę, że kolega doświadczony życiowo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów