📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Kilka razy w życiu miałem taką sytuację że zdzieralem z siebie spodnie trzęsącymi się rękami i łzy leciały mi jak grochy z bólu od zaciskania dupy.
Nie wierzę że jest ktoś na Ziemi kto nie przeżył takiego kurewskiego horroru.
Na odludziu nie ma problemu lecisz między sosny i uzyzniasz glebę a są sytuacje które są niczym najgorsze koszmary.
Gdy czujesz alarmujące bulgotanie w brzuchu i stoisz w korku na autostradzie.
Albo jedziesz tramwajem przez środek miasta.
Biegunka potrafi zatrzymać całą armię i zmienić losy wojny.
Nie wierzę że jest ktoś na Ziemi kto nie przeżył takiego kurewskiego horroru.
Na odludziu nie ma problemu lecisz między sosny i uzyzniasz glebę a są sytuacje które są niczym najgorsze koszmary.
Gdy czujesz alarmujące bulgotanie w brzuchu i stoisz w korku na autostradzie.
Albo jedziesz tramwajem przez środek miasta.
Biegunka potrafi zatrzymać całą armię i zmienić losy wojny.
Nagrywający chodzi po mieście i szuka obsranych kolesi, bo tylko w ten sposób może podbudować sobie ego. Ale słabo.
@ spioch45
Nie wstydzisz się familii wstawiać?
Taki prawilny jesteś jak srasz to w nachy i do domu na sztywniaka co?
Nie wstydzisz się familii wstawiać?
Taki prawilny jesteś jak srasz to w nachy i do domu na sztywniaka co?
@Wiewiór jestem masznynistą- nikomu w pracy nie życzę tylu gównianych przypałów. Sranie w gazetę to najmniejszy wymiar kary
kuba123454 napisał/a:
@Wiewiór jestem masznynistą- nikomu w pracy nie życzę tylu gównianych przypałów. Sranie w gazetę to najmniejszy wymiar kary
No właśnie zawsze się zastanawialem jak sobie radzą maszyniści, kierowcy autobusów. Kurwa to musi być dopiero stres jak prowadzisz pociąg a nagle czujesz wirówkę w brzuchu
alucard321 napisał/a:
To pewnie ten przypadek kiedy zamiast bączka pojawił się krecik.
nie krecik tylko kurwa wściekły ganges
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów