📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jakkolwiek by to nie wyglądało, kimkolwiek on nie jest... Zaprawdę powiadam Wam, Bracia i Siostry, nie zrozumie ten, kogo sraka z nagła nie przycisnęła.
Ja miałem to szczęście, że było to odludzie i miałem chusteczki... (w takich sytuacjach wszystko cię pierdoli, byleby dokonać zrzutu)
Ja miałem to szczęście, że było to odludzie i miałem chusteczki... (w takich sytuacjach wszystko cię pierdoli, byleby dokonać zrzutu)
Lololoney napisał/a:
Jakkolwiek by to nie wyglądało, kimkolwiek on nie jest... Zaprawdę powiadam Wam, Bracia i Siostry, nie zrozumie ten, kogo sraka z nagła nie przycisnęła.
Ja rozumiem, mniejsza o szczegóły.
Ten nagrywający gorszy od srajacego. Srajacy się przynajmniej tłumaczy, że przeprasza, ale puścił w gacie ogarnia się i spada i się skitrał za murkiem bo brakło krzaków.
No i na chuj to nagrywa ..... Gościa przyparło i chuj z naturą nie wygrasz ogarną murek bo jak widać krzaków nie ma..... Przeprosił za swoje niekulturalne zachowanie i tyle . A ten kurwa go nagrywa mam nadzieję kurwo małpo że ciebie kiedyś tak przyciśnie i poleci po rajtkach rzadkie .....
To pewnie ten przypadek kiedy zamiast bączka pojawił się krecik.
Temat z cyklu dojebie się do żula, bo mnie biją dzieci w szkole......
ten co nagrywał z tym komentarzem jebanym ,to bym mu tak wypierdolił po zębach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów