18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Atak stafforda
~Angel • 2012-07-07, 15:06
Stafford zaatakował swojego właściciela oraz innych przechodniów.
Policjanci byli zmuszeni zastrzelić psa.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rydzo2008 2012-07-07, 19:22 6
naplecik napisał/a:

@rydzo2008 błyskotliwy kontrargument, jak widać na Twoim poziomie intelektualnym...

błyskotliwy to ty masz nick kurwa
Zgłoś
Gregorioo 2012-07-07, 19:25
co za pajac jak on strzela -.-.
Zgłoś
Mizantrop 2012-07-07, 19:27 3
Jak dziecko się źle wychowa to w dorosłym życiu też będzie dresem/mordercą/psychopatą. Rzadko który prawdziwy psychopata rodzi się psycholem, to się nabywa od otoczenia w jakim się przebywa. Ewidentna wina właściciela, że wytresował na agresywną bestię.
Zgłoś
Leet 2012-07-07, 19:34 1
@stery_srh

Oczywiście, że pies nie jest tutaj winny. Oczywiście, że pies nie rodzi się agresywny.
Pies bez powodu nie gryzie poza tym jeśli ma się psa (nie ważne czy mały czy duży czy pitbull, owczarek czy kundel czy chart) to kaganiec jest obowiązkowy. Ale przymruki o tym nie wiedzą.
Zgłoś
Colossus 2012-07-07, 19:51 1
Oj tam pierdolicie, spieracie się kogo wina, jedni na psa, drudzy na człowieka, a prawda jest taka, że wina leży po obu stronach. Pies niby zwierzę udomowione, ale pamiętajcie to tylko pies, zwierzę, nawet najporządniej ułożony pies może zaatakować. Głownie mam na myśli rasy bojowe(często agresywne), które w dawnych czasach były hodowane do walki i zaganiania dużej zwierzyny, więc te psy w genach mają "bojowość" chęć walki, jednak dobre ułożenie w większości przypadków hamuje te instynkty całkowicie. Lwa czy Tygrysa też można ułożyć, co nie oznacza, że nie zaatakuje. Sam posiadałem przez 9 lat boksera, rasa zaliczana do bojowych jednak raczej nie agresywnych, wychowaliśmy go bez żadnej pomocy treserów itp i nigdy nie był agresywny w stosunku do ludzi. Oczywiście może także zawinić czynnik ludzki, wystarczy złe traktowanie psa i może mu szajba bardzo szybko odbić.
Zgłoś
p................6 2012-07-07, 20:05 3
bo to sa wlasnie popierdolone rasy i zwykle maja je najwieksze zjeby ktore same siebie nie potrafia wychowac a co dopiero psa posluszenstwa uczyc

jak wlasciciel glupszy od maply ma tresowac grozna rase?

tak kurwa tresowac bo te rasy genetycznie maja zaprogramowana agresje dlatego do chuja ludzie maja w domach koty a nie pierdolone rysie lamparty gepardy........
Zgłoś
ZimnySkurwiel 2012-07-07, 20:26
kurwa co za zjeby, trzeba było go torturować, jebany pchlarz. Na ukrainie wiedzą jak to się robi
Zgłoś
somebody 2012-07-07, 20:32 2
Wszystkie te pojebane psy powinni profilaktyczne odstrzelić
Zgłoś
J................b 2012-07-07, 20:43 2
sdfgs napisał/a:

Misza123, widzę, że czytasz co trzecie słowo i do tego niedokładnie. To że pies może być agresywny nie oznacza że kogoś zabije, nie muszę chyba ci tłumaczyć różnicy w skali zadawanych obrażeń między dużym i małym psem
PS>starcie yorka z niedźwiedziem<

Kurwa no nie. Czy ty naprawdę jesteś takim jebanym debilem żeby bronić stafforda (który jest zajebiście agresywną rasą), pokazując filmik ze szczeniakem yorka, który szarpie misia? Kurwa idę uśpić mojego kundelka który jest niebezpieczny, przecież pogryzł mi kapcia!!
P.S. ty jebany debilu
Zgłoś
necrofallus 2012-07-07, 21:05 4
Zwierze to kurwa zwierze i zwierzęciem będzie zawsze, nie da się w pełni opanować takiej bestii. Jak dla mnie sierściuchy albo w lesie albo wcale. I gówien było by mniej na trawnikach.
Zgłoś
ZdziczałyMops 2012-07-07, 21:07 3
I dobrze. Wszystkie te "bezpieczne" pieski, które "nie bój się, on nie gryzie" wystrzelił w piździelec.
Zgłoś
lajptonik 2012-07-07, 21:12
0:45 fuck this shit i am out
Zgłoś
taz92 2012-07-07, 21:42 2
ja pierdole ludzie.. co wy kurwa macie do psów.. ok ten rzeczywiście był pierdolnięty albo może po prostu rozdrażniony przez tego typa bo nie wiadomo co sie dzialo wczesniej. Koleś sie zachowywał jak naćpany... a psa trzeba potrafić wychować, wtedy to pies potrafi byc najlepszym przyjacielem czlowieka
Zgłoś
dev78 2012-07-07, 21:47 1
necrofallus napisał/a:

Zwierze to kurwa zwierze i zwierzęciem będzie zawsze, nie da się w pełni opanować takiej bestii. Jak dla mnie sierściuchy albo w lesie albo wcale. I gówien było by mniej na trawnikach.

Dla przypomnienia, człowiek to tez zwierzę, a od psa, nawet tego najbardziej pojebanego, różni się tym, że oprócz bezpośredniej przemocy, buduje wszelakie maszyny do zabijania, ma w swojej historii kilka narodów wymordowanych, bo: inny nos, inna wiara, inne pochodzenie, ma dość duże doświadczenie w zakładaniu obozów wszelakiej zagłady i gnojenia człowieka przez człowieka.

Podsumowując: na drzewa, z kamieniami i kijami w łapach, wtedy najmniej krzywdy robimy.

I jeszcze jedno, żadna, powtarzam ŻADNA rasa uznana za agresywną nie powstała sama, tylko wyhodował ją CZŁOWIEK, który w tym przypadku został biedny pogryziony (bardzo mnie cieszy że właściciela ujebał, bo to świadczy o tym, że pies nie czuł szacunku do nikogo ). W tym temacie lecąc, pozamykaj (powystrzelaj) wszystkie karabiny, noże, pistolety, bo je także człowiek stworzył, i przeciw drugiemu używa.
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2012-07-07, 21:48 1
takich swiniakow nie powinno sie trzymac! Jak cos jest z natury dzikie i agresywne to takie bedzie a jak takie madrale jestescie to wezcie sobie tygryska wytresujcie i trzymajcie w domu przeciez to tylko kwestia "prowadzenia"..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem