Łokurła...
Łokurła...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tu proszę przykład durnia, który w dwóch zdaniach zaprezentował jak bardzo można mieć ułomny pogląd na rzeczywistość i kompletnie być tego nieświadomym.
Rozumiem, że lepsze amerykańSSkie media, które twierdzą, że Ruscy chcą nas napaść?
Żadne kurwa media tłuku nie są rzetelne. Masz jebaną propagandę zachodu i wschodu, jak uważasz, że któraś z nich jest bardziej prawdziwa czy nawet rzetelna, to zadaj sobie szczerze pytanie - dlaczego tak myślisz.
Pewnie zaraz tu wyskoczysz z teorią, że w zamachach na WTC nie było żadnych samolotów, a była to projekcja medialna, bo już nawet o takich oklejkach słyszałem w środowiskach prokacapskich antyszczepionkowców i płaskoziemców. XD
Natomiast łykanie ruskiej propagandy jaki to Putin to zbawca ludzkości - to chyba najlepiej mogą się wypowiedzieć mieszkańcy zrujnowanych doszczętnie terenów na Ukrainie jak to im się polepszyło dzięki ruskiej armii.
Ej, jaką kierownice kupić do Gran Turismo 7? Ktoś coś?
No debil. Sobota to faktycznie szkoła zamknięta, to od rana dziaciarnia zajmuje miejsce na portalu...
Historia lubi się powtarzać, Czeczenia 2.0 ? Kolejna prowokacja FSB ? Który kraj tym razem obarcza za atak terrorystyczny? Schemat już znamy, pytanie kto tym razem?
Jak kto to? Niby ISIS, ale powiedzą że znaleźli ukraińskie paszporty przy gościach, a ich brody do twarzy były doklejone i że w ogóle prowokacja zgniłego zachodu . Społeczeństwo rosyjskie jeszcze bardziej się wkurwi, a putin będzie mógł uruchomić pełną mobilizację i lecieć milionową armia na Ukrainę.
Pewnie zaraz tu wyskoczysz z teorią, że w zamachach na WTC nie było żadnych samolotów, a była to projekcja medialna, bo już nawet o takich oklejkach słyszałem w środowiskach prokacapskich antyszczepionkowców i płaskoziemców. XD
Natomiast łykanie ruskiej propagandy jaki to Putin to zbawca ludzkości - to chyba najlepiej mogą się wypowiedzieć mieszkańcy zrujnowanych doszczętnie terenów na Ukrainie jak to im się polepszyło dzięki ruskiej armii.
To ja mam dla ciebie inna płasko ziemską teorie. Wiesz ,że jeden z niskich budynków WTC zawalił się na skutek pożaru w jednym pomieszczeniu? Budynek 50 000m2.
Poszukiwani to tadżykowie.
To ja mam dla ciebie inna płasko ziemską teorie. Wiesz ,że jeden z niskich budynków WTC zawalił się na skutek pożaru w jednym pomieszczeniu? Budynek 50 000m2.
Przecież to już zostało szczegółowo wyjaśnione przez konstruktorów, projektantów i inżynierów dlaczego zawalił się WTC7 i trzeba być kompletnym głąbem, żeby nadal pierdolić głupotu o pożarze w jednym pomieszczeniu.
Pewenie w sfingowane lądoowanie na Księżycu i dowody na płaską Ziemię też wierzysz?
Zatrzymano czterech terrorystów biorących udział w ataku terrorystycznym na Crocus – piszą rosyjskie media, powołując się na szefa FSB.
Z nieoficjalnych informacji wynika, że łącznie zatrzymano 11 osób. Nawiasem mówiąc, na zdjęciu opublikowanym w Internecie, wstępne, jedno z nich. Według doniesień jest to 19-letni Muhammadsobir Faizov, który został zabrany do szpitala.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów