Łokurła...
Łokurła...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No huj jak tylko się dowiedziałam o tym to nie patrzyłam gdzie indziej bo huj wszędzie jest tylko szybciutko wlazłam na Sadistica i grzecznie czekałam. No i proszę jest materiał. Glory to Sadistic. Swoją drogą to na Szanownym Sadisticu tylko oglądam nic od siebie nie daje i albo chwalę albo krytykuję czasami ubliżam i pierdolę głupoty, a jak browara postawie to kurwa święto. Koniec tego biorę się do roboty.
No huj jak tylko się dowiedziałam o tym to nie patrzyłam gdzie indziej bo huj wszędzie jest tylko szybciutko wlazłam na Sadistica i grzecznie czekałam. No i proszę jest materiał. Glory to Sadistic. Swoją drogą to na Szanownym Sadisticu tylko oglądam nic od siebie nie daje i albo chwalę albo krytykuję czasami ubliżam i pierdolę głupoty, a jak browara postawie to kurwa święto. Koniec tego biorę się do roboty.
zamknij ryj
Założymy się, że to FSB strzela do ruskich, żeby mieć pretekst do ogłoszenia obowiązkowej pelnej mobilizacji?
Nieee.... na pewni nie...
Oczywiście Pisełkov gadający oficjalnie że maja "wojnę" z NATO też nie jest częścią układanki.
Wyprowadzili już zamachowców przebranych za cywilów z resztą “zakładników”?
Od chwili wejścia do budynku trzech grup specjalnych nie było słychać ani jednego strzału. Grupy jeszcze nie wyszły. A ogień trwa już na pierwszym piętrze i przybiera na sile.
Putin to jedyna dla Rosji i nas również możliwość uniknięcia losu UE i USA - tam już jest pozamiatane a koniec nastąpi w czasie 5-10 lat i to krwawy. Już napuszczone czarnuchy i ciapaki postarają się o to, spokojna głowa. Rosja zawsze idzie po swoje i nie da swojego sobie odebrać. Wojna pozwala pozbyć się śmieci, zawsze. Tak było za II WŚ, za I ŚWŚ i wcześniej również. Ale co wy o tym możecie wiedzieć jak w szkole się nie było albo nic się nie wyniosło. Putin powiedział krótko: Bez Rosji nie ma świata i tak będzie.
Świat musi być wielobiegunowy bo do czego doprowadza dążenie do jednobiegunowości to widzieliśmy za Cowida, na Cyprze, w byłej Jugosławii. Nie przyszło wam do pustych łbów, że NATO- srato to cyngiel globalistów? Nie widzicie, że gówno mogą Rosji zrobić? Nie ogarniacie, że od czasów zdrajcy Gorbaczowa Rosja cały czas się bogaci po podniesieniu z ruin , w które popadła za rządów czerwonej żydokomunistycznej hołoty? Nie widzicie, bo za puste macie łby, pajace. Interesuje was tylko pełna kicha, przytłumienie weekendowe alkoholem i ruchanie, w tym i was samych - bo nie odróżniacie czy to wy ruchacie czy to was ruchają...
Co do wyzywania Rosjan i innych mieszkańców FR od kacapów, pijaków, meneli etc.: Popatrzcie na GB, na Irlandię, na obecny stan USA, na Meksyk, na Amerykę Łacińską, na Chiny wreszcie, gdzie alkoholizm, znieczulica i zidiocenie przybiera kolosalne rozmiary... nie chce się wierzyć, co? Popatrzcie na sklepy, gdzie 1000 razy częściej jest promocja na gorzałę niż na mleko dla dzieci... Popatrzcie.
A teraz chuj wszystkim idiotom w dupę. Nic nie widzicie, nic nie zobaczycie i nic nie zrozumiecie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów