📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinni jej pluc w ryj, kiedy robi te swoje ukłony o drze morde, wyglada jak by chciala, ale moge sie mylic, moze chce butem w morde poprostu
I to coś ma takie sama wyborcze w demokracji. Niech żyje demokracja!
35i napisał/a:
Zapomniałeś o najważniejszym szczególe:
Myślę, że takie coś spełniłoby swoje zadanie w 100%
Oboje siebie warci, ta drze jape bez sensu, bo widzi transparent, a ten z nim stoi bez sensu, twierdząc, że jej zachowanie ma coś wspólnego z legizowaniem marihunanen. Oboje powinni być w pracy.
Tia... Robicie wrzuty, że byście ją tłukli, kneblowali, zapinali w kaftan... Zapomnieliście już jak na początku lat 20tych XX wieku jeden taki nie dostał się do szkółki malarskiej? Pół świata spalił w ramach rewanżu.
Plułbym w mordę kurwie do porzygu.
chyba tylko troluje amerykanskich katonazioli ten co nagrywa jest pastorem ma 15 dzieciorow z 3 kobietami i co niedziele przed msza zajebuje kreche w nos i wrzeszczy jak wypedza demony z wiernych
baronturbina napisał/a:
Wrzeszczącą szmatę powinni poczęstować siarczystym wpierdolem! Już pare takich było i za każdym razem ich coraz bardziej nienawidzę!!!
Gaz pieprzowy by ją uciszył, a przynajmniej miała by powód drzeć mordę.
Ja pierdole... Chyba bym jej wyjebał w ten głupi ryj.
Jako ciekawostka dodam. że Jedyną obroną świni jest własnie krzyk kiedy wyczuwa zagrożenie.
crackit napisał/a:
Tia... Robicie wrzuty, że byście ją tłukli, kneblowali, zapinali w kaftan... Zapomnieliście już jak na początku lat 20tych XX wieku jeden taki nie dostał się do szkółki malarskiej? Pół świata spalił w ramach rewanżu.
Nie widzę związku. Większe podobieństwo do sytuacji w Niemczech z okresu po pierwszej wojnie światowej widzę aktualnie w Polsce. Też mamy "wodza".
Zwoływała resztę stada, żeby mogli bezpiecznie zaatakować białego (podejrzewam) agresora
Przecież ona najzwyczajniej w świecie próbuję zamienić się w super sayanina.
Małpa Albinos :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów