📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
@Up Ciekawe ,
Ciekawe czy zdobył numery telefonów do Samic...
Na sadistic'u cała prawda !!!
Ciekawe czy zdobył numery telefonów do Samic...
Chcecie robić coś zabawnego z kolegami, róbcie to dla siebie, nie wpierdalajcie się z tym na każdy napotkany portal. Normalni ludzie jak robią coś dla zabawy to robią to dla siebie, a nie dla wyświetleń na yt. Pewnie liczysz na masę wyświetleń, hajs z jutuba i czerwony dywan w Dzień Dobry TVN... chyba się nie doczekasz, chociaż TVN lubi pokazywać takich "artystów", może jakaś sława będzie.
Jest kilka osób od tego typu żarcików, zostaw to im, albo to swoje zostaw dla siebie, a nie próbujesz się tutaj wybić. Wymyśl coś własnego... mądrzejszego. Mnie osobiście takie coś nie śmieszy, albo śmieszy bardzo rzadko.
Chcecie robić coś zabawnego z kolegami, róbcie to dla siebie, nie wpierdalajcie się z tym na każdy napotkany portal. Normalni ludzie jak robią coś dla zabawy to robią to dla siebie, a nie dla wyświetleń na yt. Pewnie liczysz na masę wyświetleń, hajs z jutuba i czerwony dywan w Dzień Dobry TVN... chyba się nie doczekasz, chociaż TVN lubi pokazywać takich "artystów", może jakaś sława będzie.
Jest kilka osób od tego typu żarcików, zostaw to im, albo to swoje zostaw dla siebie, a nie próbujesz się tutaj wybić. Wymyśl coś własnego... mądrzejszego. Mnie osobiście takie coś nie śmieszy, albo śmieszy bardzo rzadko.
Najlepsza akcja od 3:50.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
0:53 mogłeś pierdolnąć ciapatego wiadrem, w ramach walki z islamizacją Polski
Wody boją się bardziej niż ognia .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów