📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czasami to mam wrażenie ze nigersi zbłądzili z jakiegoś powodu na ścieżkach ewolucji... taki niby człowiek ale taki spierdolony na umyśle... dobrze ze natura pomyślała nad tym by z daleka było widać różnice..
żesz kurwa 100 lat temu to by ich powiesili na najbliższym drzewie wraz z całą rodziną...
Odstrzał sanitarny zbliża się wielkimi krokami....
Zwierzeta w stadzie zawsze czuja sie silniejsi dlatego murzynow musi byc conajmniej 4 zeby najebac jednego bialego
O kurwa ! do dzisiaj byłam tolerancyjna .
Bardzo nieładnie.
nowynick napisał/a:
żesz kurwa 100 lat temu to by ich powiesili na najbliższym drzewie wraz z całą rodziną...
Śmiem twierdzić, że jeszcze 50 -60 lat temu zlinczowaliby ich gdyby akacja miała miejsce na południu . Ku Klux Klan linczował do lat 60 XX w . Pamiętajmy , że do 1968 roku segregacja rasowa była prawem w stanach południowych.
Szacuje się , że w latach 1882-1968 zlinczowano 3,437 murzynów i 1,293 białych. ( info ze strony Uniwersytetu Tuskegee). Ostatni lincz miał miejsce w 1981 roku kiedy w ramach odwetu za zabicie białego policjanta , KKK powiesił jakiegoś przypadkowego czarnego chłopaka .
ja mysle ze jak tak dalej bdzie sie dzialo to doczekamy sie czystek za swojego zycia.
jesli w koncu wladze nie podejma odpowiednich dzialan to wezma sie za to ludzie (ci normalni) ale wtedy niech nikt juz nie pierdoli o rasizmie, przywilejach i innych glupotach.
a jesli zacznie sie mieszac w to policja zeby tych ludzi powstrzymac a nie zrobi nic zeby zatrzymac czarnych, to doczekamy sie wojen domowych.
narazie czekam na trumpa az straci cierpliwosc... oby
jesli w koncu wladze nie podejma odpowiednich dzialan to wezma sie za to ludzie (ci normalni) ale wtedy niech nikt juz nie pierdoli o rasizmie, przywilejach i innych glupotach.
a jesli zacznie sie mieszac w to policja zeby tych ludzi powstrzymac a nie zrobi nic zeby zatrzymac czarnych, to doczekamy sie wojen domowych.
narazie czekam na trumpa az straci cierpliwosc... oby
I bardzo ładnie.Może młodsze pokolenie po takich doświadczeniach z inżynierami naprawi błędy rodziców i wypierdoli ich do Afryki.A jak nie to niech dalej ich napierdalają
so tolerant
so tolerant
Milion razy mówiłem, ale powtórzę raz jeszcze; agresywne zwierzęta powinno się usypiać.
Kurwa nie dość ze z zaskoczenia , w czteren ton jeszcze skaczą po głowie. ... dlaczego on nie miał przypadkowo broni ...?!
Oglądając takie filmiki zastanawiam się kiedy to się skończy ile jeszcze biały człowiek wytrzyma tego poniżania ... Widząc co się dzieje na świecie jestem coraz bliżej za tym żeby przywrócili niewolnictwo . Jebac murzynów , proszę nie pisać że to zwierzęta bo to obraza dla zwierząt
Głupie małpy same sobie szkodzą tak naprawdę, im więcej takich przypadków tym bardziej potwierdzają rasistowskie stereotypy przed którymi rzekomo się bronią. Dodając do tego bierność policji w końcu czara goryczy się przeleje i komuś puszczą hamulce i weźmie sprawy w swoje ręce, i usłyszymy o bezwzględnym ataku białych rasistów na czarnych jak to oni są krzywdzeni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów