McMenel
Cytat:
ad1 Jakieś dowody ?? Bo jak widzę taki Stalinizm to odnoszę wrażenie iż to religia. Niemalże boska postać wielkiego przywódcy. Prawdy wiary. Bóg wcale nie musi być martwy a komuniści stworzyli nowy rodzaj boga.
No widzisz sam potwierdzasz, że nie może istnieć cywilizacja bez religii, boga.
Cytat:
ad2 Oh tak to rzeczywiście argument. Chcesz to dam ci inny przecz z nauczaniem darwinizmu w szkole uczmy dzieci iż dinozaury żyły razem z ludźmi a Adam i Ewa w raju używały ich jako środek transportu.
Mogę się sprzeczać, tak jak Wojciech Cejrowski, ale niech rodzice decydują czego mają się uczyć ich pociechy, bo to ich synowie mają obowiązek moralny utrzymać rodziców na starość.
ten cały system emerytalny jest lichy.
Cytat:
ad3 A religia to absolutna wolność. Bo wszak tak mówi Bóg. Bóg który mówi iż jeżeli nie zabijesz niewiernego nie jesteś wartościowym wierzącym i nie pójdziesz do nieba.
Co mnie obchodzi islam? nie chce islamu, bo to niebezpieczna ideologia.
Mój Bóg mówi, że każdy człowiek dostał dar wolnej woli i, jeżeli chcesz, to masz prawo wierzyć w co ci się podoba możesz nawet brać twarde narkotyki, byle byś nie robił krzywdy niewinnym i nie zmuszał ich do swoich wierzeń, a ty uogólniasz.
Cytat:
Co do ilości ofiar. Hmm jakby podliczyć to za co odpowiadają wojny religijne to działalność komunistów to pikuś. No i oczywiście te cudowne komunista=ateista. Echh ateiści chodzili po tym świecie zanim pan Marks ogłosił swój manifest. Widać masz wyprany mózg przez propagandę. Wpoili ci to co chcieli i teraz jesteś jednym z wielu lemingów.
No, to podlicz "geniuszu".