📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
99% populacji więzień w Polsce to katolicy, a wśród profesorów uniwersytetów ledwie 10%
@Fedak
paciorek odmówiłeś ?? to do łóżeczka i rączki na kołderkę !!
paciorka nie odmawiam
ta ostatnia to powinna byc "new-modern-feminist women"
widac ze ten kto to zrobil mial niezly bol dupy ze jedne baby lubia sie walic, a jemu zonka dala raz w noc poslubna, a drugi w ich rocznice. i z obydwu numerkow wyszedl dzieciak
widac ze ten kto to zrobil mial niezly bol dupy ze jedne baby lubia sie walic, a jemu zonka dala raz w noc poslubna, a drugi w ich rocznice. i z obydwu numerkow wyszedl dzieciak
to są jeszcze normalni ludzie, którzy wierza w te biblijne pierdoly?
@NoAbla
Jehowi raczej nie piją alkoholu
Jehowi raczej nie piją alkoholu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów