18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Atrakcja wieczoru...
_................_ • 2017-02-16, 22:28
Czyli kitajce i ich atrakcje.
Pewnie czekali na to cały wieczór . W sumie robi wrażenie

Zgłoś
mygyry 2017-02-16, 22:31 4
A u nas co najwyżej fontanna z czekolady
Zgłoś
~Velture 2017-02-16, 22:37 55
Ja pierdolę... co dwie atomówki mogą zrobić z ludzi to przekracza granice umysłu normalnych ludzi.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
IncooFukOfff 2017-02-16, 22:54 1
Dupą świata może nie zwojujesz ale pizdą już prędzej
Zgłoś
Artu 2017-02-16, 23:11 4
Przesuńcie to na harda, zaraz komuś z głównej się nie spodoba zarośnięty boberek
Zgłoś
SirMajkel 2017-02-16, 23:14
hmm zawsze chciałem zwiedzić Azję.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
nelbox 2017-02-16, 23:49 1
dla mnie żadna atrakcja a jakby mnie ochlapała z pizdy to bym jej tę butelkę w dupe wsadził.
Zgłoś
kokos_123 2017-02-17, 0:27 19
Velture napisał/a:

Ja pierdolę... co dwie atomówki mogą zrobić z ludzi to przekracza granice umysłu normalnych ludzi.

to mi bardziej na Tajlandię, filipiny ( te rejony ) wygląda...

:oneko:
Zgłoś
OxY 2017-02-17, 0:50
W poligamii to w sam raz na poniedzialek

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
plimos 2017-02-17, 0:55
Ktoś to kiedyś wyjaśniał na wykopie czy gdzieś. Te kobiety mają w pochwie schowane otwieracze do piwa
Zgłoś
vasik 2017-02-17, 1:13
hmm multi tap
Zgłoś
Gizmolka 2017-02-17, 1:51
Jak skutecznie obrzydzić facetowi piwo...a no właśnie tak.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
pulqita 2017-02-17, 4:49 18
Widać, że dziewczyna się szanuje. Zamiast mieć bogatego męża, ciężko pracuje na swoje utrzymanie. Szacun!
Zgłoś
Wiewór 2017-02-17, 8:10
Velture napisał/a:

Krzaczki na stole są najbardziej podobne do mandaryńskiego a rysy twarzy balujących też najbardziej wskazują na chiny ludowe.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
castagir 2017-02-17, 8:45
I to jest właśnie różnica między naszymi rasami. U nas prostytutki na imprezach po prostu się rucha, a tam każdą im robić jakieś akrobacje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów