Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciała, potem nie chciała, ale i tak poleciała
Mnie zawsze rozpierdala w tych samobójcach że choćby nie ważne jak wysoko wyszli i zgon jest totalnie pewny..
To i tak schodzą tymi rękami z gzymsu pół metra niżej jakby to coś miało zmienić
Jeśli kogoś to interesuje to akcja ma miejsce w Kairze w pięciogwiazdowym hotelu o nazwie Fairmont Nile City. Hotel ma 25 pięter więc bohaterka filmiku miała parę sekund loty żeby przemyśleć swoją debilną decyzję. Most kolejowy widoczny w tle to Imbaba Bridge.
Zajebioza, a ten samochód w tle to diesel, benzyna, gas czy elektryk?
Z góry dzięki za info
Zajebioza, a ten samochód w tle to diesel, benzyna, gas czy elektryk?
Nie mam pojęcia, ale za to na pewno zaciekawi Cię, że ten most to jedyny most kolejowy w Kairze. A Kair ma 10 milionów mieszkańców.
Szkoda ze się nie utrzymała, ale i ten co ciągnął to jakiś cherlak.
Nie ma pierdolenia, pierwsze słowo się liczy.
Jeśli kogoś to interesuje to akcja ma miejsce w Kairze w pięciogwiazdowym hotelu o nazwie Fairmont Nile City. Hotel ma 25 pięter więc bohaterka filmiku miała parę sekund loty żeby przemyśleć swoją debilną decyzję. Most kolejowy widoczny w tle to Imbaba Bridge.
Lepiej byś przetłumaczył tę ich konwersację na wysokim szczeblu
Pewnie przypadkiem. Różnie to bywa, mogła się poślizgnąć czy coś.
Szkoda ze się nie utrzymała, ale i ten co ciągnął to jakiś cherlak.
Wracaj dziewczynko na demotywatory.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów