📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zauważyłem w ostatnim czasie trend wrzucania bardzo słabych fejków na sadola, czyżby zmierzaliśmy do dostosowania poziomu strony intelektualnie dla klas 1-3?
Ostatnia wieczerza
Kurwa, nawet zwykly elite spermiarz sadol z ilorazem inteligencji przecietnego obywatela Gwinei Rownikowej jest w stanie stwierdzić, ze jest to chujowy fejk
CGI w filmach klasy D jest na wyższym poziomie niż końcówka tego fejka, ale i tak widzę że niejeden łyknął
Taaaa i co jeszcze?? Anioł się pojawi czy co?? Bo na razie to fejk jak pała mikołaja.
Dupaapud napisał/a:
Proszę, kurwa, oddać moje piwo!
Przeczytałeś komentarze i teraz ci głupio, chorągiewko.
Przyszedłem tutaj by nie oglądać wykopowego gówna, ale tu także jest.
To chyba robił ten sam co efekty specjalnie w „Smoleńsku”. Zresztą to chyba nie przypadek że akurat dzisiaj to badziewie jest na Sadolu
Halman napisał/a:
zauważyłem w ostatnim czasie trend wrzucania bardzo słabych fejków na sadola, czyżby zmierzaliśmy do dostosowania poziomu strony intelektualnie dla klas 1-3?
"czyżby zmierzaliśmy" - czyżbyśmy zmierzali? Jak widzisz, poziom twoich wpisów zdecydowanie zszedł poniżej określonego przez ciebie pułapu. Oczywiście ja się domyślam co chciałeś wyrazić w swoim wpisie, ponieważ pod względem językowym nie jest napisany po polsku i nawet nie kwalifikuje się do oceny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów