18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kazzek94 2013-03-08, 19:33
fajne to Auto Union
Zgłoś
Lukiuu 2013-03-08, 19:46 1
@JezusToŻyd skończ pierdolić bo sie nie znasz, nie wszystkie auta mają potencjał na 1000 koni nawet jak władujesz worek kasy, a poza tym jeśli coś jest nowsze nie znaczy że jest lepsze więc wsiadaj do swojej prawie nowej pandy i wypierdalaj!
Zgłoś
krakowiak69 2013-03-08, 20:25
Pamiętam tą supre w Katowicach w spodku ale na innym lakierze, kameleon. Generalnie to oni tej Supry nie mogą sprzedać od kilku lat Przynajmniej tyle ogłoszenie stoi, na ebay.com też jąwidziałem kilka latek temu.
Zgłoś
juki 2013-03-08, 20:35
Jednak to dalej audi
Zgłoś
vodoslav 2013-03-08, 20:36
Lubie ta supre, jedno z pierwszych Polskich super aut jakie widzialem; )
Pamietam wypowiedz wlasciciela, ze zima to nie moze wyjechac z garazu, bo ma za duzo mocy
Zgłoś
Bartek0612 2013-03-08, 20:50
1000 KM w życiu to to nie ma
Zgłoś
endione 2013-03-08, 21:23
Kupilbym sobie, ale nie kupie bo nie mam kurwa prawka.
Zgłoś
Z................6 2013-03-08, 21:43
1000HP w AWD i ledwo robi dychę?
BZDURA!
Zgłoś
Onyx1 2013-03-08, 22:05
Ładniejszej kasty dla tych 1000 koni nie było? ...
Zgłoś
Shaggy93 2013-03-08, 22:06
Miałem już w swym nędznym żywocie i bmw e36 i audi 80 i opla tigre a i lanos się trafił Aktualnie jeżdżę audi a4 i powiem jedno ...Audi to najgorszy syf... Sad but true. teraz nawet nie mam tego gdzie sprzedać bo nikt tego gówna nie chce przez niecały rok (mam ją od kwietnia 2012) w naprawy władowałem już grubo ponad 10 tyś. samo zawieszenie kosztowało mnie 6 tyś. a za auto dałem niecałe 10 000 . tak więc nie trzeba być mistrzem rachunkowości żeby zauważyć ze to auto więcej stoi na warsztacie niż jeździ nie mówiąc już o spalaniu i braku mocy. trzeba było kupić POLONEZA
ps
dziękuje za wysłuchanie mojego pierdolenia. Musiałem to z siebie wyrzygać.
Zgłoś
mr.ignac 2013-03-08, 23:54
Tak 6 tyś w zawieszenie, chyba ze złota. W sumie było kupić a4 za 5 tyś i płakać, że się sypie. Weź pod uwagę że w tym twoim całym a4 licznik może już nabijać kolejny milion kilometrów... Ale nie... na zegarku 190tys i później w necie opinie, że auta po 200tyś się sypią Skąpy 2x traci
Zgłoś
nikt10 2013-03-09, 17:23

Cudze chwalicie, swego nie znacie. Polski sprzęt, który dłuższy czas stratował w zawodach Gecko Cup.
Na yt pod frazą 'S4 Killer' znajdziecie inne filmiki jak to śmiga. Audi ma około 1050KM
Zgłoś
Shaggy93 2013-04-02, 1:59
mr.ignac napisał/a:

Tak 6 tyś w zawieszenie, chyba ze złota. W sumie było kupić a4 za 5 tyś i płakać, że się sypie. Weź pod uwagę że w tym twoim całym a4 licznik może już nabijać kolejny milion kilometrów... Ale nie... na zegarku 190tys i później w necie opinie, że auta po 200tyś się sypią Skąpy 2x traci

panie kolego, mój dobry znajomy ma warsztat i podpinaliśmy kts-a do audicy i sprawdzaliśmy ile ma . licznik nie był cofany
a jesli chodzi o zawieszenie to wiesz co to jest wielo wahaczowe zawieszenie ?? ja mam po 4 wahacze na strone ;p jeden kosztuje 260 zł średniej jakości więc tylko one kosztowały prawie polowe a gdzie tu robocizna, przeguby, drążki, amortyzatory, sprężyny...
Proszę was myślcie zanim coś napiszecie ! poza tym znajdz mi A4 z milionem najechanym na chodzie ;p popierdoliło ci sie z mercedesem w124 albo saabem 93 ;p
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem