📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up o stary... ale masz przejebane u modów ^^
00:53
Dwóch kolesi w kapturach rozkminia jak tu radio zapierdolić...
Dwóch kolesi w kapturach rozkminia jak tu radio zapierdolić...
obejrzyjcie sobie auto "oziego".
cudze chwalicie swojego nie znacie.
cudze chwalicie swojego nie znacie.
Mi zawsze podobała się Supra Dobrowolskiego. Z tego co pamiętam to miała chyba 1250 kucy i odpychała się na rekord polski na 1/4 mili. Nie wiem czy ktoś go pobił.
Teraz sie zacznie moda na wrzucanie filmików z pojazdami 1000HP na sadola..
Ja pierdole.
Ja pierdole.
...mistrz prostej, nie wiem, mnie jakoś nie kręci wykręcanie 1000KM ze starego repcia, to tylko dowód, że wszytko jest możliwe jak się właduje kupę kasy i czasu w coś co nigdy sportowym samochodem nie będzie
@upup: dokładnie. Po chuj ładować do auta za 3000 zł wnętrzności za kilkaset tysięcy? Nie lepiej kupić coś nowszego i ładniejszego i dopiero tam władować te kilkaset tysięcy?
Mówię tu o wielbicielach golfów 2 i audi 80 mających właśnie tyle koni. Przecież to brzydkie jest po prostu.
I nie pisać mi tu o "nie chodzi o jakość tylko o udowodnienie że się da", bo udowadniać że się da można też w Audi A, które wygląda zdecydowanie lepiej.
Amerykę można zrozumieć, bo mają swoje mustangi czy chargery, które są ładne i są klasykami. A golf to golf. Ile by koni nie miał to tylko do przewożenia kartofli na targ się nadaje.
Mówię tu o wielbicielach golfów 2 i audi 80 mających właśnie tyle koni. Przecież to brzydkie jest po prostu.
I nie pisać mi tu o "nie chodzi o jakość tylko o udowodnienie że się da", bo udowadniać że się da można też w Audi A, które wygląda zdecydowanie lepiej.
Amerykę można zrozumieć, bo mają swoje mustangi czy chargery, które są ładne i są klasykami. A golf to golf. Ile by koni nie miał to tylko do przewożenia kartofli na targ się nadaje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów