Trzeba przyznać ma "troszkę" mocy Audiczka patrzcie na licznik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zegary zerżnięte z Fiata 126p !!
audi quattro za 1000zł? Dajcie namiary, kupuje wszystkie dostpene sztuki
jest sens takiego strucla picować?
Tego odruchu pochylania się do przodu nie da się opanować, też tak macie ?
700PS i wszystko jasne
rafalaudi1 napisał/a:
No i chuj że rok jak tego uczucia nic nie zastąpi. Te pipy w nowych autach zostające w tyle.
Kocham ruszanie z pod świateł gdzie w lusterku wstecznym zostaje cały tłum.
W tych autach nie chodzi o to żeby zarobić na nich tylko żeby cieszyć i walić w dupe bogatych lamusów.
Urządzasz sobie wyścigi dla biednego plebsu (samego siebie)? Cieszysz się, że inni są w tyle, a ich chuj obchodzi ten cyrk który wyprawiasz. Normalni ludzie z idiotami ścigać się nie będą.
polecam rover"ka 114 gti
Ciary przechodzą po plecach jak widzi się kierowce trzymającego kierownicę w ten sposób, jak pan na filmie, oraz zmieniającego biegi, jak pan na filmie. Sumując to z mocą samochodu wychodzi połączenie fundujące o wiele większy przypływ adrenaliny, niż można się spodziewać po samym samochodzie.
Aczkolwiek to i tak lepiej niż "jedna łapa na dwunastej, łokieć drugiej chłodzi się za oknem". Chciałbym kiedyś zobaczyć modnego kierowcę z taką techniką jazdy omijającego awaryjnie przeszkodę.
Aczkolwiek to i tak lepiej niż "jedna łapa na dwunastej, łokieć drugiej chłodzi się za oknem". Chciałbym kiedyś zobaczyć modnego kierowcę z taką techniką jazdy omijającego awaryjnie przeszkodę.
Converter napisał/a:
szarpie te biegi jak by kurwa ruskim czolgiem jechal
Kurwa, a jak się mienia biegi jak się szybko przyśpiesza!? Każda wolna zmiana biegu to strata czasu. Przesiądziesz się z tico Mamy na jakieś swoje auto daj Bóg szybsze to zrozumiesz Człowiek na filmiku właśnie idealnie wbija biegi, szybko ale precyzyjnie
P.S nie jestem znawca, ale poganiać się czasami trochę lubie
@up
Ponagrywam Ci w przyszłości jak jeżdżę to zobaczysz jak pokonuję przeszkody, chociaż nie powiem, parę razy ślizgałem się jak tylny napęd na deszczu.
Ponagrywam Ci w przyszłości jak jeżdżę to zobaczysz jak pokonuję przeszkody, chociaż nie powiem, parę razy ślizgałem się jak tylny napęd na deszczu.
Kolega okar lancera wrzucił ?
Nic nie chodzi równie pięknie jak 5'cio garowiec z audi... mmm i to tego blow off.
Nie chce mi się czytać i wkurwiać przez komentarze znawców motoryzacji którzy jedyne co potrafią to negować czyjeś pasje z powodu własnej nieudolności czy zawiści typowej dla tego smutnego Polskiego społeczeństwa. Co do samochodu, piękna sprawa, klasyczny youngtimer zyskał 120% życia Dla zainteresowanych zachęcam do obejrzenia Audi 80 General Lee też potwór
Nie chce mi się czytać i wkurwiać przez komentarze znawców motoryzacji którzy jedyne co potrafią to negować czyjeś pasje z powodu własnej nieudolności czy zawiści typowej dla tego smutnego Polskiego społeczeństwa. Co do samochodu, piękna sprawa, klasyczny youngtimer zyskał 120% życia Dla zainteresowanych zachęcam do obejrzenia Audi 80 General Lee też potwór
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów