Trzeba przyznać ma "troszkę" mocy Audiczka patrzcie na licznik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jak widze te komentarze to się śmiać chce . Auto za 1 TYS zł ? brawo za znajomosc cen , " picowanie strucla" szkoda że szanowny pan nie wie co to za zauto i z jakim silnikiem , " zmienia biegi jak w jelczu " = w jelczu z niesynchronizowaną skrzynią zmienia się biegu z podwójnym wysprzęgleniem jak już ,..A na koniec najlepszym komentarzem jest Lancer ..tak bo lepiej jest za 200 tys ojca kupić super fure a tak naprawde nie wiedziec nic o mechanice i szpanować niż podrasować sobie samemu fure ( chociaż nie twierdze ze tuning jest tani )
W komentarzach większość hejtów... Jak wolicie przed komputerem siedzieć zamiast zrobić coś ciekawego to wasz problem, ale nie musicie gnoić ludzi z pasją. Wracając do tematu wątku, kocham świst turbo ^^ Auto świetne i szacun za podkręcenie go.
Converter napisał/a:
szarpie te biegi jak by kurwa ruskim czolgiem jechal
Człowieku to stare auto, nie wskakują biegi tak jak w nowych autkach.
tak mi sie przypomniało troszkę młodsze przynajmniej w polsce takie cudeńko
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów