📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja moim golfem tak przy 300 robiłem i troche dachowałem kiedyś
tak sie konczy driftowanie golfami i innymi 4x4 z haldexami
Piooner napisał/a:
haldex=gówno
Zanim następnym razem otworzycie japy, albo stukniecie w klawiaturę żeby napisać coś debilnego to użyjcie szarych komórek. Od kiedy w Audi A5/S5/RS5 jest haldex?
Albo przepraszam, skąd macie wiedzieć, takie auta widujecie pewnie na obrazkach głównie.
pytanie do eksperta: czy ktoś wie czemu kontrola trakcji nic nie robiła aby ten debil tak nie zapierdalał po lodzie ?
@up Kierowca nie ogarnięty i zamiast kontrolować samochód gazem i kierownicą to po prostu wcisnął hamulec do oporu i liczył na cud. Następnym razem będzie miał większy respekt do wozu.
nsn napisał/a:
A co wy do Audi macie ?
Absolutnie nic. Ja wręcz bardzo lubię ta markę.
Niestety ma podobny problem co BMW. Jest bardzo często wybierana przez wieśniaków którym się wydaje że są nieśmiertelni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów