Ale szatan
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Ale szatan
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu masz, z boku na bok a nie takie sranie w banie.
Stare dobre quattro. Szkoda, że już nie produkuje się takich aut
Akurat Audi to tam zawsze zamiatało ogony. Szkoda, że już nie ma Swiftów, Pugów 205 i tak dalej. VW nigdy w niczym nie brylował, teraz coś tam robi Kopecky, oczywiście na Skodzie. No dobra, były Golfy Gti ale to bardziej dla szpanu kupujących.
nigdy nie rozumiałem dlaczego ludzie stają na zakrętach od zewnętrznej
Za Reedence Clearwater Revival - Fortunate Son i Audi Quattro masz ode mnie krate browara!
Osobiście wolę Lancię Deltę Ale nie chcę zaczynać sporu, bo obydwa autka są tak samo kultowe i niezastąpione Z nowszych, według mnie TYLKO Impreza im dorównuje
dobrze koleś zapierdala. ja co najwyżej mogę ponakurwiać polonezem gdy spadnie nieco śniegu i benzyna nie będzie za 6 zł
Jebany kierunkowskazów używa.
Stare dobre czasy, i stare dobre rajdowe potwory.
Szkoda, że FIA systematycznie zabija piękno sportów motorowych.
Najpierw zastąpili auta typu powyżej, podczas przejazdów których trzęsła się ziemia, cichutkimi wozidełkami o pojemności butelki cisowianki, a teraz robią to samo z F1.
Szkoda, że FIA systematycznie zabija piękno sportów motorowych.
Najpierw zastąpili auta typu powyżej, podczas przejazdów których trzęsła się ziemia, cichutkimi wozidełkami o pojemności butelki cisowianki, a teraz robią to samo z F1.
Przesadzasz. Co tam się robi z F1 mnie nie obchodzi, nigdy mnie to nie kręciło. W WRC to zbyt wiele nie namieszali, moc, moment wciąż potężny. Wciąż wygrywa lepszy a nie lepszy na dany moment samochód.
Za quattro zawsze piwo!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów