📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za rok będzie to nagroda główna turnieju czterech skoczków skoczni.
WWL SQUAD napisał/a:
Czy tylko ja widzę w 1:06 linkę holowniczą?
W 1:17 też widać linkę i cały zaczep od spodu.
cieciami byli by gdyby nie zabezpieczyli fury przed spierdoleniem. bo właśnie po to jest ta linka ułomki:D
Ludzie czy wy nie rozumiecie że ta linka jest żeby samochód nie spadł . Jak by stracił przyczepność to by spadł po to ,to jest ;/
Ehh, geniusze, linke blokuje kierowca, żeby się nie stoczyć - do szkoły, tu sobie zrymujcie.
ten filmik w necie był już z milion razy. Były dwa takie podjazdy Audi - nie pamiętam lat niestety (polecam google); Pierwszy raz był do reklamy quattro. Drugi w sumie też ale przy okazji drugi wjazd odbył się w którąś tam rocznicę pierwszego. To tak z grubsza.
Linki którą Wasze bystre oczy wypatrzyły, Audi nawet nie próbowało ukryć - bo to linka asekuracyjna, utrzymująca samochód w momencie zatrzymania a nie holująca auto.
Kto z Was geniusze zdecydował by się podjechać pod tą skocznię, wiedząc że na koniec - obojętnie do którego momentu podjedzie - czeka go powrót na dół przy wykorzystaniu grawitacji i próba pobicia rkordu Małysza??
..chociaż patrząc na różne komentarze sądzę, że paru chętnych by się na pewno zdecydowało
Linki którą Wasze bystre oczy wypatrzyły, Audi nawet nie próbowało ukryć - bo to linka asekuracyjna, utrzymująca samochód w momencie zatrzymania a nie holująca auto.
Kto z Was geniusze zdecydował by się podjechać pod tą skocznię, wiedząc że na koniec - obojętnie do którego momentu podjedzie - czeka go powrót na dół przy wykorzystaniu grawitacji i próba pobicia rkordu Małysza??
..chociaż patrząc na różne komentarze sądzę, że paru chętnych by się na pewno zdecydowało
WWL SQUAD napisał/a:
ta "linka" jest generalnie po to, aby się to ładniutkie audi nie spierdoliło ze skoczni, jakby coś poszło nie tak ^^ aczkolwiek ciężko tutaj wykluczyć przekręt...
WWL SQUAD napisał/a:
Ta linka nie jest holownicza i jest po to żeby w razie jakiś komplikacji ten filmik nie znalazł się na hardzie.
WWL SQUAD napisał/a:
To nie jest linka holownicza tylko lina której końcu jest specjalne hak mający chronić auto przed zsunięciem w dół. Jak by to auto było holowane to lina była by napięta, a ta nie była
WWL SQUAD napisał/a:
Linke ZABEZPIECZAJACA. Nie widzisz ze nie jest naciagnieta?
kurwa, jeszcze chwila i przejdzie moje oczekiwania ilu tu jest spostrzegawczych osób
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów