📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ładnie wykurwił!
Naśle Ci na dzieci pedobeara za ten żarcik
"Audi spada ze skoczni narciarskiej"
Kiedy to auto z niej spada bo ciężko mi to wyłapać?
Kiedy to auto z niej spada bo ciężko mi to wyłapać?
Oj, wkurwiłem się, bo mnie nakłamano. Obyś nie miał co jeść.
Linka albo holownicza, albo stabilizacyjna dla toru jazdy i dociskania auta do skoczni... bo za nim też się ciągnie... ale znając życie i tak pewnie kłamali
WWL SQUAD napisał/a:
Czy tylko ja widzę w 1:06 linkę holowniczą?
tak, coby owe Audi sie nie spierdolilo z owej skoczni.
1:15-1:17 widać coś pod autem, a kiedy się zatrzymuje widać tą zasraną linkę, która właśnie udowodniła, że na letnich też bym podjechał
nurgle napisał/a:
Ale ciecie 1.05 i 1,17 widać linkę
linka jest tylko po to, aby asekurować furkę przed upadkiem
Conscribo napisał/a:
linka jest tylko po to, aby asekurować furkę przed upadkiem
ja znam linka z innej strony...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów