Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
będzie wyposażona w system do odzyskiwania energii cieplnej ze spalin i przerabiania jej na energię elektryczną,która będzie przekazywana do akumulatora
Takie geniusze a 100 lat za polaczkami. My mamy już w seryjnych samochodach lepsze wynalazki. Ciekawe kiedy wynajdą alternator.
A tymi laserami w świtłach ciekawe w co bedą sczelać
wymiana silnika juz wkrotce w ramach przegladu po 60 tys km
Ciekawe, jaka będzie maszyna Peugeota
I diesel na pokładzie Oglądam już od kilku lat LeMans i zawsze od początku do końca bawię się lepiej, niż przy oglądaniu 1h wyścigu F1
Ciekawe, jaka będzie maszyna Peugeota
Diesel V6 o pojemności 3,7l,a swoją drogą,masz jakąś sprawdzoną stronkę ze streamami czy na yt już po wyścigu?
Powiem Ci szczerze, że nie mam jednej sprawdzonej stronki ze streamami, bo szukam ich w dni wyścigów i to zawsze kilku, bo na 100% będą blokować, albo coś się zjebie wpisuję w google eurosport uk stream i szukam
@LIONER
Powiem Ci szczerze, że nie mam jednej sprawdzonej stronki ze streamami, bo szukam ich w dni wyścigów i to zawsze kilku, bo na 100% będą blokować, albo coś się zjebie wpisuję w google eurosport uk stream i szukam
Więc leci na Eurosporcie ale pewnie w polskim nie,tylko brytyjskim?
Nie, dzięki nie jestem jak ty tęczowym pedałem lubiącym czarnuchów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów