Nagranie z testów na torze Yas Marina,gdzie Audi testuje swój nowy prototyp do tegorocznego Le Mans.Oprócz tych ultra kosmicznych dźwięków warto wspomnieć,że bryczka będzie posiadać laserowe światła sięgające ponad 800m i będzie wyposażona w system do odzyskiwania energii cieplnej ze spalin i przerabiania jej na energię elektryczną,która będzie przekazywana do akumulatora.To tyle,oglądajcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurna jak te laserówki wprowadzą do każdego auta to nie wyjeżdżam w nocy już nigdy. Już teraz jebańce jeżdżą na tych kseonowych co walą po oczach jak długie. Nie mam nic do kseonów, ale kurna 99% użytkowników powinno je sobie ustawić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów