Widać, że nie skończy się na kulkach wypełnionych farbą
Widać, że nie skończy się na kulkach wypełnionych farbą
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie nie mondeo odpada. Do takich zabaw tylko nadaje się Audi RS4 z najwyższym, "biznesowym" wyposażeniem
Powiem Wam że sam jeżdżę A4 B6 natomiast kolega ma mondeo mk3 benzyna. Naprawdę fajne auto i wcale nie gorsze niż A4, A6. Zawieszenie naprawdę w mondziaku jest super. Wymieniał tylko jakieś pierdoły typu łącznik za 60zł. Ja w A4 musiałem już zabulić 2 tysie za komplet wahaczy na przód. Tak więc takie podejście do sprawy typu ja mam VW i to najlepsza marka jest chore. Osobiście staram się do aut podchodzić obiektywnie. Każda marka ma swoje mocne i słabe strony a idealnych aut nie ma i nie będzie.
A ja zamiast obiektywnie, to patrzę na ceny części po alledrogo. Jeśli widzę, że skrzynia kosztuje 500zł a nie 2000 to o czymś świadczy.
Powiem Wam że sam jeżdżę A4 B6 natomiast kolega ma mondeo mk3 benzyna. Naprawdę fajne auto i wcale nie gorsze niż A4, A6. Zawieszenie naprawdę w mondziaku jest super. Wymieniał tylko jakieś pierdoły typu łącznik za 60zł. Ja w A4 musiałem już zabulić 2 tysie za komplet wahaczy na przód. Tak więc takie podejście do sprawy typu ja mam VW i to najlepsza marka jest chore. Osobiście staram się do aut podchodzić obiektywnie. Każda marka ma swoje mocne i słabe strony a idealnych aut nie ma i nie będzie.
Ford słynie z zawieszenia, które dobrze "wybiera".
Jeździłem kiedyś mondeo mk 4 i byłem zaskoczony właśnie zawieszeniem tego samochodu, fajnie się prowadził i świetnie wygłuszał wszelkie nierówności.
Natomiast co do Audi to powiem tak, na co dzień użytkuje c6 avant i zamieniłbym je tylko na RS6 lub RS7 )
Decydując się na Audi, Mercedesa, Ferrari, Lamborghini, Bentleya czy BMW trudno oczekiwać niskich kosztów naprawy te marki nigdy nie tworzyły w tym obszarze przewagi konkurencyjnej, oferują moc, komfort oraz prestiż co przekłada się odpowiednio na ceny.
Dla tych co mają niewielki oczekiwania motoryzacyjne oraz auto jest dla nich jedynie kosztem na przeciw wyszedł np. Fiat, oferując multiple
ale nie rzucim auta(...), wiec wpakuje w niego tysiaka na drobne naprawy i może pociągnie jeszcze pare ładnych lat
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów