Widać, że nie skończy się na kulkach wypełnionych farbą
Rock.______________
Zbieram piwa bez tematów.Powiem Wam że sam jeżdżę A4 B6 natomiast kolega ma mondeo mk3 benzyna. Naprawdę fajne auto i wcale nie gorsze niż A4, A6. Zawieszenie naprawdę w mondziaku jest super. Wymieniał tylko jakieś pierdoły typu łącznik za 60zł. Ja w A4 musiałem już zabulić 2 tysie za komplet wahaczy na przód. Tak więc takie podejście do sprawy typu ja mam VW i to najlepsza marka jest chore. Osobiście staram się do aut podchodzić obiektywnie. Każda marka ma swoje mocne i słabe strony a idealnych aut nie ma i nie będzie.
Powiem Wam że sam jeżdżę A4 B6 natomiast kolega ma mondeo mk3 benzyna. Naprawdę fajne auto i wcale nie gorsze niż A4, A6. Zawieszenie naprawdę w mondziaku jest super. Wymieniał tylko jakieś pierdoły typu łącznik za 60zł. Ja w A4 musiałem już zabulić 2 tysie za komplet wahaczy na przód. Tak więc takie podejście do sprawy typu ja mam VW i to najlepsza marka jest chore. Osobiście staram się do aut podchodzić obiektywnie. Każda marka ma swoje mocne i słabe strony a idealnych aut nie ma i nie będzie.