Audi z napędem quattro, radzi sobie ze śniegiem niesamowicie dobrze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja mam już za sobą podobne doświadczenia. Miałem Nissana Sunny, a że jestem leśnikiem dokupiłem łańcuchy za 50 zeta. W pierwszy dzień urwałem zderzak, a jak śnieg się uleżał i stwardniał to na 3 dzień urwałem miskę.
W sumie łańcuchy polecam choć sam ostatnio ich nie używam
Takafura napisał/a:
Ja mam już za sobą podobne doświadczenia. Miałem Nissana Sunny, a że jestem leśnikiem dokupiłem łańcuchy za 50 zeta. W pierwszy dzień urwałem zderzak, a jak śnieg się uleżał i stwardniał to na 3 dzień urwałem miskę.
To w sumie zajebiście, że poleciłeś, jak nie używasz
ToPrzeciezJa napisał/a:
To w sumie zajebiście, że poleciłeś, jak nie używasz
W sumie kto bogatemu zabroni ? Mnie nie stać
po nie zleżałym i maluch dobrze idzie na bieżnikowanych oponach zwłszcza
Gdyby Niemcy mieli takie Audi pod Stalingradem, wojna skończyłaby się zgoła odmiennie.
Tylko które, bo parę tych systemów mają.
@qvcx
Idź być głupi gdzie indziej...
To RS więc ma napęd na tył, a ręcznego używa się do "podcięcia"
Idź być głupi gdzie indziej...
To RS więc ma napęd na tył, a ręcznego używa się do "podcięcia"
Niech sypnie solą jeszcze.
Zawsze rozwalają mnie te kompilacje. Najlepsze są te porównania: wpierw filmik ze starym bmw 1.8 na letnich oponach które nie radzi sobie nigdzie by następnie pokazać ujecie z nowej mocnej audicy w quatro
Generalnie audice są ekstra autami ale zauwazyłem że co 2 użytkownik audi ma straszny ból dupy jeśli chodzi o bmw.
Generalnie audice są ekstra autami ale zauwazyłem że co 2 użytkownik audi ma straszny ból dupy jeśli chodzi o bmw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów